Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.11.2010

I form med Anna Anka

Olen jäänyt koukkuun ”I form med Anna Anka” –ohjelmaan. Ystävättäreni mainitsi kyseisestä ohjelmasta, kun juttelimme treenaamisesta ja personal trainingista. Ohjelmaa voi seurata netistä svt 3:lta http://www.tv3.se/. Tämä sopiikin minulle loistavasti, sillä tv:tä ei enää juurikaan tule katsottua. Aina on muuta tekemistä tai sitten tv on meillä varattu, siellä pyörii lastenohjelmat.  
I form med Anna Anka on kyllä melkoinen hömppäohjelma, mutta erittäin viihdyttävä sellainen. I like! Ja puollustuksena kaikkeen tämän hömpän katseluun on tietysti samalla ruotsin kielen opiskelu! Ja kyllä on Anna Anka upeassa kunnossa, siihen pyritään ;)

4 kommenttia:

 1. Mäkin seuraaan kyseistä ohjelmaa. ;)
  Kiva, kun se näkyy siellä Suomessakin TV3.playn välityksellä..

  Mielenkiintoinen blogi sulla muuten. Täytyypäs tutustua paremmin ja hakea inspiraatiota...

  **Mukavaa joulun aikaa!**

  VastaaPoista
 2. Moi! Se on kyllä hyvä ja viihteellinenkin ohjelma. Annalla on tajuton itsekuri. Suomeen pitäisi saada sama formaatti. Paljonhan meilläkin kehonikämittauksia tehdään ja niistä paljastuu kyllä karu totuus. Tsemppiä juoksutreeneihin, kävin myös kurkkimassa sun blogia :) Ja ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Huippukunnossa??? Minun mielestäni Anna Anka on aivan liian laiha. Ehkä jo anoreksia?

  VastaaPoista
 4. Kyllä hän melko luisevalta näyttää ainakin niissä miljonääriäidit -jaksoissa. Tuossa I form med Anna Anka näytti jotenkin vielä paremmalta...

  VastaaPoista