Sports Lady®

Sports Lady®

6.1.2011

Loppiaisen tandoorikanaa

Tein loppiaisen iltiksen ohjeella tandoorikanaa, joka sopii hyvin myös laihduttajalle:




4 kpl broilerin marinoimattomia rintafileitä (ohjeessa käskettiin käyttämään koipireisiä, don't like...) -> leikkaa fileisiin viiltoja ja laita sinne suolaa ja purista 1 sitruunan mehu

Marinadi:
2dl luonnonjugurttia (käytin rasvatonta) ja 4rkl tandooritahnaa (sekoita nämä yhteen)


Peitä fileet marinadilla. Laita yöksi jääkaappiin muhimaan (laita muovirasiaan tai kelmu kanojen päälle).

Paistetaan 220 asteisessa uunissa 20 min.

Tarjoillaan vihreän salaatin kanssa.


Loppiaisena tuli virallisesti avattua myös talven luistelukausi



2 kommenttia:

  1. Oi, lisää tälläisiä herkkuohjeita!

    VastaaPoista
  2. Tää on niin helppo ja nopea ja maistuukin hyvältä!

    VastaaPoista