Sports Lady®

Sports Lady®

2.3.2020

Sinkkuäidille sulhanen 2020


Koko tämän lähes kymmenen vuoden blogitaipaleen aikana en ole yksityiselämästäni tai parisuhdeasioistani täällä puhunut, enkä somessa muutenkaan. Olen kokenut, että se on asia jonka olen halunnut pitää vain itselläni ja oman lähipiirini tiedossa. 

Uskon kaikessa siihen, että asiat tapahtuvat kun niiden aika on. Kuuntelen muutenkin aina sydäntäni kaikessa mitä teen. On se sitten liiketoimintaan liittyvä päätös, tai yksityiselämään. Joskus tekemäni päätökset saattavat vaikuttaa rohkeiltakin, mutta ajatus niistä on itänyt yleensä jo pitkään alitajunnassani ennen kuin alan toimia. Ulkopuoliselle päätökseni saattavat näyttää siltä, että päätän ja toimin heti. Ja usein niin sitten tapahtuukin, kun asioille tulee oikea aika ja paikka.


Ja nyt haluan kertoa teille jotain, sillä osa teistä onkin bongannut tämän jo viikonlopun aikana telkkarista:

Viime vuoden puolella, ennen meidän joululomaa, minulle tarjottiin mahdollisuutta olla mukana sellaisessa projektissa kuin "Sinkkuäidille sulhanen". Olin vuosikaudet leikilläni sanonut sitä, että pitäisi varmasti mennä telkkariin jotta mies löytyisi. Sopivaa formaattia ei vain ollut osunut kohdalle, enkä myöskään ikinä ollut ajatellut oikeasti hakea telkkariin. Mutta tällaista tilaisuutta en yksinkertaisesti voinut ohittaa. Sain sen mitä tilasin. Katsoin tätä ohjelmaa (Sinkkuäidille sulhanen) jo 2007 ja 2008 kun se viimeksi Suomessa tuli ja koukutuin täysin loppuvuodesta myös Ruotsin Ensam Mamma Söker tuotantokausiin, joita voi katsoa Viafreeltä.  

Te tiedätte millainen olen. Kun aloitan jotain, panostan siihen täysillä ja keskitän asiaan kaiken energiani. Fiilistelen, nautin matkasta ja toteutan unelmiani tai tavoitteitani. Miehen etsimisestä en nyt kuitenkaan puhuisi tavoitteena, unelmana kylläkin. Olisihan se unelma löytää vierelle ihana mies, joka veisi jalat altani. Mies joka olisi suuri rakkauteni, paras ystäväni ja tasavertainen elämänkumppani. Mies jonka kanssa voisin jakaa arjen, nauraa, tehdä kivoja juttuja ja vain olla, yhdessä ja välillä erikseen. Miestä joka sujahtaisi tällaisen intohimoisen yrittäjän elämään. Ottaisi koko paketin: minut, lapsen, pikkukoiran ja unelmieni työn. Mutta ennen kaikkea minut. Sellaisena kuin olen. Täydentämään meidän perhettä ja toisin päin. Ja nyt olen päättänyt olla rohkea, kaiken se haavoittuvuuden uhalla, ja lähteä mukaan tähän mahtavaan ohjelmaan. Uskon, että se toinen puuttuva puolisko on tuolla jossain ja tätä kautta minulla on mahdollisuus hänet löytää. Eli aika jännä kevät on tästä tulossa, tai jännä vuosi ylipäätään. Aivan mahtavat fiilikset on tämän suhteen ja uskon, että tämä tulee olemaan aivan mielettömän upea juttu. Ja ihania ovat muutkin sinkkuäidit. Upeita ja kauniita naisia. Rakkaus on todellakin tervetullut elämääni. Jutut jatkuu Instassa oman tilini @hannaanttipoika puolella ja @sportsladyh puolella jatkuvat sporttijutut. Sinne on toivottu myös mentaalipuolen juttuja ja niitä on myös luvassa säännöllisemmin. 

Tämmöisessä lookissa otettiin kuvia ja materiaalia esittelyvideoon pari viikkoa sitten. Ihanaa alkavaa viikkoa ja maaliskuuta teille ihanille. Mä jään jännityksellä odottamaan postia tulevilta sulhaskandidaateilta. Ihanaa ja jännää! 

xo
Hanna


P.S. Kiitos olette olleet aivan ihania Instan ja Facen puolella ja olen saanut niin paljon kannustusta ja tsemppejä ja onnen toivotuksia, että olen niistä vilpittömän kiitollinen. Ihanaa kun ystävät ovat tässä täysillä mukana, ja myös te ihanat seuraajat somessa. Kiitos olette kaikki aivan super ihania. 

2 kommenttia:

 1. Nyt on tämä sarja laitettava nauhoitukseen, etten vaan missaa jaksoakaan. Rohkeaa sinulta lähteä mukaan, ihanaa heittäytymistä.
  Tsemppiä etsintään, toivon, että se oikea löytyy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ❤️ Ihanaa ja samalla tosi tosi jännittävää!

   Poista