Terveisiä sorvin äärestä. Hommasin jo pitkän aikaa sitten Westmarkin vihannessorvin, mutta sitäkään en ole juuri käyttänyt. Nyt KonMarittamisen myötä kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, löysi tämäkin kapistus oman paikkansa. Sieltä se on helppo ottaa käyttöön ja oikeasti käyttää, eikä makuuttaa kaapin pohjalla. Kuten olen aiemmin hehkuttanut, ne tavarat jotka kotiin olen jättänyt ovat nyt käytössä paljon enemmän kuin aiemmin. Keittiön maritin jo aiemmin, mutta nyt pyhinä tein vielä toisen kierroksen jolloin pois lähti Ikean kassillisen verran kamaa vielä :)
Olen aikaisemmin tehnyt raakaversiota avocado pastasta ja käyttänyt siihen "kesäkurpitsapastaa". Nyt sorvasin kesäkurpitsaa ihan jauhelihakastikkeen kanssa, jota tänään lapsen kanssa laitettiin ruuaksi. 1/3 kesäkurpitsa asetellaan sorviin ja pyöritellään terällä kaunista nauhapastaa. Helppoa ja kevyttä syötävää.
Tässä myös avocadopastan raakaversio, jos haluat kokeilla. Ihan mielettömän hyvää!
Avocadopasta Raw
chiliä
2 valkosipulinkynttä
silputtua basilikaa
silputtua
korianteria
1 limen mehu
15ml oliiviöljyä
1-2 avocadoa
1 kesäkurpitsa
parmesan juustoa
Paloittele chili ja
valkosipuli. Kuori ja paloittele avocado. Tee koneella pasta
kesäkurpitsasta ja yhdistä ainekset. Sekoita joukkoon
oliivöljy. Ripottele joukkoon parmesanjuusto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti