Sports Lady®

Sports Lady®

8.8.2011

T4U Tiimipäivä

Pikapostaus meidän Trainer4You huippujengistä! Tänään tiimipäiväiltiin Helsingissä näiden mahtavien tyyppien kanssa. Kyllä on sellaista ammattilaista tässä porukassa, että ylpeänä saan heidän joukossaan tehdä duunia!

Ja nyt tämä tyttö lähtee salille ja luvassa teillekin pian jakoon saliohjelmani toinen osa! Mahtavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hei. Ajattelin kysyä oletko kuullut Kaisa Jaakkolasta ja Biosignature- valmennuksesta? Luin viikonloppuna hänen blogia ja kirjakin tuli tilattua. Vaikuttaa mielenkiinoiselta, mitä olet mieltä?

  VastaaPoista
 2. hei sportslady! kiitos blogista! minua askaruttaa miten yhdistää voisin yhdistää viikottaisen aerobinen ja lihaskuntoharjoittelun? Olen treenannut aiemmin ahkeraan juoksua ja siinä ohella lihaskuntoharjoittelua lähinnä jalat/keskivartalo.Juoksin ensimmäisen maratonini huhtikuussa aikaan 4.24.Maratonin jälkeen lihaskuntoharjoittelu on ottanut kovan otteen minusta sillä haluaisin muokata kehoani.tavoitteena on lisää lihasta ja vähentää hieman rasvan osuutta.(rasvaprosentti 23.5%) Minulla on kuitenkin ongelma treeniohjelman laatimisessa.En haluaisi täysin menettää hyvää kestävyyskuntoani,mutta miten yhdistän sen tavoitteelliseen lihaskuntoharjoitteluun.Pelkään treenavaani liikaa sillä ylikunto on minulle tuttu vihollinen :(
  Olisiko sinulla minulle ohjeita/vinkkejä/neuvoja viikottaisen reeniohjelman tekoon?


  kiitos jo etukäteen :)

  Terveisin Alina 21v,tuleva bikinimalli? :D

  VastaaPoista
 3. Moi Alina,

  Silloin kun tavoitteena on voiman ja lihasmassan lisääminen, kannattaa kehoa jakaa osiin. Treenata esim. 2- tai 3-jakoisella, jopa 4-jakoiselllakin ohjelmalla. Kaksijakoinen ohjelman mahdollistaa 2-4 saliharjoitusta viikossa ja se soveltuu voiman ja kestävyyden yhdistelmäharjoitteluksi, kiinteytymiseen, painonhallintaan sekä kehon muokkaukseen.

  VastaaPoista
 4. Olen lukenut joskus Kaisa Jaakkolan blogia ja myös biosignature -valmennuksesta. Sen suuremmin en osaa ottaa asiaan kantaa, mutta hyvältä se vaikuttaa.

  VastaaPoista