Sports Lady®

Sports Lady®

10.8.2011

Teidän menestystarinanne - ArvontaAloitin marraskuussa 2010 blogin kirjoittamisen ja on ollut niin hienoa huomata, miten 9kk blogin taipaleen aikana se on kerännyt valtavasti lukijoita ja yli 110 000 katselua. Ja siitä saan kiittää teitä ihanat lukijat. Kommentteja tulee mukavasti ja hienoa kun niitä jaksatte kirjoitella. Olen saanut myös paljon meilejä siitä kuinka olette tsempanneet ja onnistuneet tavoitteissanne. Niitä on ihana lukea! Olisi mahtava tietää teistä lukijoista vielä enemmän, ketkä upeat tyypit seuraavat juttujani.
Minulla on muutamia ystäviä, jotka ovat tehneet huikeita elämänmuutoksia ja olen saanut kuulla mielettömiä onnistumistarinoita! Joku on pudottanut 10 kg, toinen 30kg tai jopa yli 50kg:a... Tai jo muutaman kilon painonpudotus on vaikuttanut jo suuresti vireystilaan ja jaksamiseen. Mielettömiä tarinoita!


Mitä on tapahtunut, kun painoa on lähtenyt pois ja olotilasta on tullut pirteämpi ja jaksaminen arjessa on parantunut. Miten siihen on päästy ja oletko onnistunut yksin vai yhdessä personal trainerin kanssa. Olisi mahtava kuulla myös teidän onnistumisianne tai yleensä teidän kokemuksianne treenaamisesta. Jakaisin niitä mielelläni teidän kaikkien kesken täällä blogissa, siitä saisivat kaikki taas lisää tsemppiä omaan projektiin tai treenaamiseen. 


Tästä eteenpäin tulen julkaisemaan blogissa myös teidän lukijoiden tarinoita: onnistumisia ja fiiliksiä treenaamisesta. Laittakaa siis juttuja mielellään ihan  kuvankin kanssa tulemaan osoitteeseen sportslady.h@gmail.com. Jutun/tekstin ei tarvitse olla pitkä, ihan lyhytkin sepustus riittää. Lähetä siis oma tarinasi, jutun ei tarvitse välttämättä koskea huikeaa painonpudotusta, kaikenlainen elämäntaparemontti ja hyvinvointiin hurahtaminen kiinnostaa varmasti meitä kaikkia! 

Kaikkien juttujen lähettäneiden kesken arvotaan marraskuussa Personal Training -kerta Sports Ladyn® kanssa. Kertaan sisältyy kuntosali- tai kahvakuula harjoitusohjelman suunnittelu ja ohjelman ohjaus Helsingissä kuntosalilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti