Sports Lady®

Sports Lady®

23.5.2015

Kumpula-juoksussa pronssimitali



Hei mahtavaa mikä päivä takana. Tänään oltiin Kumpula-juoksussa ja sää meinasi näyttää vähän epävakaiselle. Koko juoksu meinasi muutenkin jäädä juoksematta. Lapsella huonosti nukuttu yö takana ja sovittiin, että vedetään vain alkulämpät eikä juosta tänään. Sitten se mieli muuttui lapsella kun alkoi aurinko pilkottaa. Saatiin Jarna ja Paavo meidän kanssa juoksemaan ja "Ryhmä Hau" oli valmiina lähtöön. Olin luvannut vetää juoksijoille alkulämmittelyt ja lapsi tuli mua auttamaan. Oli hauskaa vetää vaihteeksi tällainen juttu, ensimmäinen juoksutapahtuman lämmittely muuten jonka olen vetänyt. Jes!





Porukassa oli niin lapsia kuin aikuisiakin ja koiria myös! Aikuisten sarja oli 5 km ja lasten puolet siitäSovittiin että "Ryhmä Hau" menee reippailusarjaan Tarkoittaa sitä että kaikki mennään sama matka ja pojat saa juosta ja yrittää parhaansa ja me äipät sitten tullaan omaa tahtia perässä :) Ja kun se lähtölaukaus sitten kajahti, ampaisivat nopeimmat jo salamavauhtia eteenpäin. Poikani etunenässä :) Me rauhassa rupatellen Jarnan kanssa tultiin perästä ja maalissa kuulin iloisen uutisen, mun pikkuinen oli kolmas. Ja oikeasti lapsissa oli hyviä ja nopeita juoksijoita, paljon vanhempia kuin meidän 8 vee. Eipä voisi ylpeämpi ja onnellisempi enää olla. Aika oli 13 minuutin pintaan. Miesten sarjan 5 km paras aika oli 17 minuutin pintaan ja naisissa tuli myös kovia aikoja!



Isovanhemmat, ex-appivanhemmat, olivat mukana kannustamassa. Heille kiitos kuvista ja mukavasta päivästä myös! Ja yhdessä sitten juoksun jälkeen mentiin Parmesaniin pizzalle, minnekäs muuallekaan. Sieltä palkintojen jakoon Kylätilan eteen. En vielä silloinkaan voinut uskoa, että pronssimitali on totta. Ihan mahtavaa! Lapsilla on kyllä energiaa ja iltapäivällä oli vielä fudisturnaus. Kylätila oli upeasti hommannut vielä palkintoja arvontaan ja ne arvottiin kaikkien osallistujien kesken. Niitä todella riitti enkä usko että yksikään juoksijoista poistui tyhjin käsin. Meidänkin perhettä onni suosi vielä Kahvila KesäKapusiinin lahjakortilla ja pitää mennä kahville Kumpulan kasvitieteelliseen jonain päivänä!

Hyvillä mielin huomiseen ja Naisten Kympille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti