Sports Lady®

Sports Lady®

6.11.2015

Luonnonmukainen ja rentouttava perjantai Viikko meni tosi nopeasti. Oon ollut oikeastaan koko viikon kipeenä. Kuumetta ei oo ollut, mutta kurkku kipeä ja nyt muutama päivä sitten tuli järkyttävä yskä. Koko viikko on mennyt töissä, ja jos en ole ollut duunissa olen yrittänyt levätä. Kävin mä eilen illalla moikkaamassa ystävää, mutta ajelin aika nopeasti kotiin kun ei jaksanut valvoa. Mutta teki ihan hyvää päästä ihmisten ilmoille pitkästä aikaa. Tai nähdä kavereita. Asiakkaatkin on olleet kipeänä tällä viikolla, joten ohjauksia on peruuntunut. Tänään peruuntui kaksi asiakasta ja siivosin aamupäivän kotia. Heti kun alkaa olo parantua, on näköjään pakko touhuta jotain. Viikonlopunvietto on vaan niin ihanaa aloittaa kun koti on siisti. Visuaalisena ihmisenä kärsin jos kotona on sotku. Iltapäivällä pääsin Ihohoitola Lupauksen Dr Hauschkan holistiseen vartalohoitoon. Se oli aivan uskomattoman ihana. Kirjoittelen siitä erikseen. Tässä kuitenkin yksi kuva teille maistiaisiksi hoitolasta. Siellä oli niin kaunista. Ja hoito oli aivan taivaallisen ihana. Oon kyllä ihan mykistynyt. Mahtava kokemus. Ja miten kiitollinen olen siitä miten mahtavia ihmisiä olen blogin kautta saanut tämän viiden vuoden taipaleella kohdata. Kiitos Tarja <3Hoidon jälkeen menin moikkaamaan Heidiä, jolla on ystävänsä kanssa Pop Up store Katariinankadulla. Sisustusjuttuja ja Feel Good Cafe. Fiilistelin niiden ihania tavaroita ja ostinkin jotain kotiinkin. Syöminen oli jäänyt tänään vähiin ja ostin salaatin ja mehun kahvilasta. Feel Good Cafe on torikorttelissa marraskuun loppuun asti. Käykää katsomassa. Ihania tavaroita ja salaatteja, mehuja ja kakkuja.mehussa ananasta, selleriä, kurkkua, pinaattia ja inkivääriä


Mä niin kaipaan treenejä ja kävelylenkkejä. Tälläkin viikolla on ollut niin hienot ilmat. Katsotaan jos olo olisi sunnuntaina sen verran hyvä, että voisi tehdä oikein pitkän ja rauhallisen kävelyn. Tsemppiä kaikille muillekin flunssan kourissa pyöriville. Ei oo helppoa tää toipuminen, kun mieli tekisi treenaamaan..

Nyt oon viettänyt yksin perjantai-iltaa kotona. Polttelen kynttilöitä ja nautin koti-illasta. Lakkaan kynsiä. Ostin Lupauksesta Kure Bazaarin kynsilakkoja. 85 % niiden koostumuksesta on peräisin luonnosta ja ainesosina on käytetty mm. puuvillaa, maissia, perunaa ja vehnää.Sitten ostin itselleni myös Florascentin Yuzu tuoksun. Florascent AROMA SPRAY on 100% luonnollinen ja valmistettu korkealaatuisesta yuzun eteerisestä öljystä liuotettuna alkoholiin ja veteen. Yuzun inteesiivisen kirpeä tuoksu muistuttaa mandariinia, mutta samalla siinä on vihreitä sävyjä. Yuzua voidaan yhdistää hyvin muiden sitrusnuottien tai kukkaistuoksujen kuten ruusun ja jasmiinin kanssa. Testailin Lupauksessa, miltä tuoksu tuoksuu kun siihen suihkuttaa päälle havumaisempaa tuoksua. Näillä voi luoda myös sopivimman henkilökohtaisen tuoksuyhdistelmän yhdistelemällä 2-3 eri Aroma Spray-tuoksua suihkuttamalla iholle kerroksittain. Tuoksua voi käyttää sellaisenaan luonnonmukaisena ja aromaterapeuttisena parfyymina, tai suihkauttaa huoneilmaan tai puhtaisiin lakanoihin.
Vaikka tässä nyt ei treenaamaan oo päässyt ja on vähän toipilas olo vielä, niin aikamoisen ihana hyvinvointi-ilta. Huomenna messuille ja iltapäivällä menen kokeilemaan TRE-treeniä kaverin kanssa. Hän on kerran aikaisemminkin käynyt ja mua tietysti kehonhallinnan ammattilaisena kiinnostaa kaikki tällainen. Onko kukaan koittanut? Joogassa ja myös Method Putkisto -tunnilla mulla on joskus tullut niin rentoutunut olo, että on itku tullut.. Selittämätön itku. Kun keho rentoutuu syvältä ja vapauttaa lihasjännityksiä, voi käydä näin. Onko teille käynyt? Katsotaan mitä huomenna tapahtuu :)


Mitä on TRE-harjoitus?


TRE-harjoitus auttaa kehoa vapauttamaan stressin ja traumaattisten kokemusten tuomaa lihasjännitystä syvältä kehosta. Menetelmän kehittäjä on tri David Berceli. TRE käynnistää luonnollisen refleksimekanismin vapinana tai tärinänä, joka vapauttaa lihasjännitystä ja rauhoittaa hermostoa. Kun tämä lihasten vapina / tärinämekanismi aktivoituu turvallisesti, keho palautuu tasapainotilaansa.

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. 


Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua teille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti