Sports Lady®

Sports Lady®

25.11.2015

Kettlebell dayTänään on kahvakuulapäivä. Keskiviikkoisin mulla on pari kuulatuntia illalla. Toimelan tunnitkin alkaa lähetä loppuaan syyskauden osalta ja tänään on tokavikat tunnit. Sitten alkaa joulutauko. Jatkoa on kyselty kovasti ja tunnit jatkuu kevään ihan normaalisti. Kevätkaudella, tammikuusta alkaen mulla on siellä samat tunnit vielä keskiviikkoisin. Alkeet ja venyttely klo 18.00 ja Jatkotunti klo 19.00. Eli jatkuu on vastaus jos en sitä täällä blogin puolella ole vielä maininnut :) Sinne ilmoittautuminen menee Toimelan Opiston kautta. 

Tällä viikolla mulla on ollut kuulatunneilla teemana tehdä kaikissa liikkeissä koko kroppaa. Itsellä tuntuu jo mukavasti taas viikon tunnit kropassa. Sunnuntaina vedin tän sarjan ensimmäisen kerran Kumpulassa ja maanantaina Arabiassa yksityistuntilaisille. Nyt on saanut keho vähän lepäillä Pilateksen ja venyttelyn muodossa, mutta tänään taas mennään kuulan kanssa!

Laitan teille yhdistelmäliikkeitä ja treeniohjeita jahka ensin tänään olen vetänyt illan tunnit. Ei paljasteta eteläisen Helsingin porukalle vielä mitä tuleman pitää ;) Oikein kiva tunti on tulossa!

Kuinka moni teistä on muuten tekee (kotona) sporttiblogien ohjeiden mukaisesti treenejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti