Sports Lady®

Sports Lady®

19.11.2015

My new bathroom*yhteistyössä Luin Spa

Viime viikon videossa höpöttelin kipeilystä ja kotimeiningeistä. Ja lupasin laittaa kuvia kylppärin uudistuksesta. Veski on saanut uuden ilmeen tänään. Vanha peilikaappi sanoi sopimuksen irti ja kun omat korjaustaidot loppui kesken, niin jouduin soittamaan sähkömiehen. Kaappi oli entinen ja totesin heti, että revitään kokonaan pois sitten. Tänään kaappi sai lähteä ja kiikutin sen sorttiasemalle Kivikkoon kierrätykseen. Hain myös uuden peilin ja valon. "Kylppäriremppa" tuli tehtyä todella low budget -meningillä. Valo taisi olla jotain kuuskymppiä ja peli alle neljäkymppiä, Ikeasta. Sähkömiehen lasku ei ole vielä tullut ;)

No sitten itse sisustamiseen. Tutustuin Luin Span juttuihin I love me -messuilla. Lokakuun lopussa, kun liike avattiin Kamppiin, kävin tutustumassa ihaniin tuotteisiin vielä lisää.  Luin Span kivoilla tuotteilla saa freesiä ilmettä kylppäriin. Pyyhkeet on pehmoisia ja kynttilöistä tykkään erityisesti sen takia, että vahva lyhty on kierrätettävä, eli se kannattaa säilyttää myös kynttilän palamisen jälkeenkin. Tuotteet on saatu. 


Sitten muutakin kylppärijuttua.. Dr. Hauschkan jalokuusi -kylpyöljy on ehdoton suosikki etenkin näin flunssa-aikaan. Se avaa hengitystä ja on muutenkin ihanan tuoksuinen. Jalkakylpyyn se sopii myös. Ja sitten mun lempituoksu. Alkaa olla ihan lopussa. 


L:A Bruket'n saippuista tykkään myös niiden tuoksun vuoksi. Välillä mulla on ollut ekoystävällisemmät saippuat niin käsisaippuana kuin tiskiaineenakin, mutta nyt mennään taas näillä. 


Vielä palatakseni Luin Spahan. Se sijaitsee Kampin keskuksen kolmannessa kerroksessa ja liike on pullollaan kaikkea ihanaa, vaikka joulupukin konttiin. Käytiin avajaisissa lapsen kanssa lokakuun lopussa hypistelemässä juttuja. Ideaparkissa on toinen myymälä.

P.S. Tänään, torstaina, on Kampin liikkeessä hyviä tarjouksia ja verkkokaupassa koko loppuviikon!

2 kommenttia:

  1. Nätti kylppäri, mukava fiilis :) Mä olen ihan kypsä meidän vessaan. Tarttis saada uudistusta mut aina tulee valittua vessarempan ja reissuun lähdön väliltä jälkimmäinen :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ansku! Yllättävä muutos tuli ihan pienellä fiksaamisella. Tosin sähkömies oli pakko ottaa, että sai valot kunnolla asennettua. Nyt on kyllä hyvä mieli ja arvostaa kun vessassa on valot ;) Pitkään oltiin ilman :D

    VastaaPoista