Sports Lady®

Sports Lady®

7.12.2015

Weekend & Party

Täällä on viikonloppu mennyt enemmän ja vähemmän juhliessa. Lauantaina mä kävin ensin Annikan huomassa SOFiNAH'ssa meikattavana. Meikki on tehty rms:n meikeillä. SOFiNAHista kannattaa kysellä meikkejä, lähdet varmasti nättinä sieltä. Lauantai meinasi mennä kyllä ihan sähläämiseksi. Mun puhelin tilttasi, ja sitä yhtäkkiä huomaa miten luuririippuvainen voi olla. Satoi vettä ja auto piti pysäköidä. Ei kolikoita ja Easy Park sovellus pimenneessä luurissa.. No onneksi sain rahaa vaihdettua ja puhelinkin alkoi vihdoin toimia tunnin hiljaisuuden jälkeen. 


SOFiNAHista menin Katja Maria Teamiin kampaukseen ja kampauksen minulle teki Maija. Birgitta oli lomareissussa, joten jouduin "käymään vieraissa". Maija oli kyllä tosi taitava ja olin hirmu tyytyväinen lopputulokseen. Jänskätti mennä uuteen paikkaan, koska uudelle kampaajalle mennessä ei voi tietää miten hän onnistuu laittamaan tukan niin, että on tyytyväinen. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen. 

meikki by Annika / SOFiNAH

hiukset Katja Maria Team Maija
korvikset on myös SOFiNAHista
puku löytyi Vanhalta, iltapukujen maahantuojien outlet myyjäisistä 

Tällaista prinsessameninkiä. Mekko kuitenkin alkuillasta sai vielä odottaa. Meillä oli serkkutapaaminen, jonne laitoin mustan jump suitin. Itse asiassa se mun jump suit on myös SOFiNAHsta. Jotenkin aina kun tarvitsen kivan vaatteen, menen sinne. Plus ostan mieluummin tutuilta :) Mä ostan vaatteita niin harvoin, että sitten kun niitä hankin, niin tykkään hankkia kunnollisen vaatteen joka menee pitkään. Tuosta iltapuvusta pitää vielä mainita.. Ostin sen Vanhalta iltapukujen maahantuojien outlet -tapahtumasta. Sellainen on käsittääkseni tulossa myös tammikuussa. Puku maksoi vain 120 euroa. Ei todellakaan kallis. Kannattaa mennä sinne katsomaan, jos tarvitset juhlapukua. Ja mielellään heti kun se alkaa, tunninkin päästä voi jo olla myöhäistä. Ainakin tunnissa puvut ovat sikin sokin ympäri Vanhaa eikä niissä ole enää mitään logiikkaa kun nopeimmat ovat sovittaneet jo pukuja..

Serkkubileistä menin vielä Itsenäisyyspäivän aaton gaalaan, jonka tuotto meni Kummit ry:lle. Oli kiva bilettää iltapuvussa. Sunnuntaina kävin vähän ulkoilemassa vesisateessa aamupalan jälkeen ja loppupäivä meni iltaa valmistellessa. Onnistuin pitämään kampauksenkin vielä jotenkin siedettävän näköisenä, ei ollut tukkamurheita sunnuntainakaan. Kutsuin tyttöjä meille katsomaan Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlia. Kaikki toivat jotain herkkua ja meillä oli kyllä pöytä koreana. Syötyä tuli varmaan enemmän kuin laki sallii ;) Mutta onneksi enempää pikkujouluja ei enää ole tiedossa. Oli mielettömän mukava viikonloppu. Ihanaa oli nähdä paljon ihania ihmisiä. Sukulaisia, kavereita ja tutustua myös uusiin kivoihin tyyppeihin! Kiitos kaikille ihanille siitä! Nyt paluu arkeen hetkeksi. Reilun viikon päästä alkaa joululoma. 

3 kommenttia:

 1. With squats you can in the bet by making use of hand weights within your physical exercises For you to do calf squeezes you will need a appliance The machine really helps to change the Pro Muscle Fit number of pounds that you would like to use so as to increase it since ones leg muscle groups obtain more robust Take the suitable food items You simply cant have.

  http://www.supplement4fitness.in/pro-muscle-fit.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos. On kyllä ihanaa joskus laittautua :)

   Poista