Sports Lady®

Sports Lady®

21.10.2018

Syntymäpäivät - Kämpin iltapäiväteeNyt on monilla syyslomat lomailtu ja huomenna koittaa arki. Niin täälläkin. Olin suunnitellut tästä viikosta vähän erilaista ja hyvinkin liikunnallista, mutta lopputulos oli kuitenkin että makasin suurimman osan viikosta flunssan kourissa. Tällä viikolla täytin myös vuosia ja vähän flunssaisena ja puolikuntoisena kävin Hennan kanssa Kämpissä iltapäiväteellä. Siitä olin haaveillut jo pitkään, ja teehetki oli tosi ihana toteuttaa ja viettää pari tuntia prinsessana. 

Suosittelen lämpimästi testaamaan Kämpin iltapäiväteetä. Siinä on syötävänä neljää suolaista herkkua ja neljää makeaa. Kumpienkin kanssa saat valita oman teelaadun. Itse nautin suolaisten kanssa Earl Grey teetä ja makeiden kanssa otin minttuteetä. Teen herkut saa myös gluteenittomana ja 25 euroa on pieni hinta näin kivasta elämyksestä. Vatsakin tuli täyteen, sillä energiaahan tässä riitti :)
Kiitos ihana ystävä synttäripäivän teehetkestä. Tällaiset asiat on kyllä niin ihania, kun niitä ei usein tee. Sitten olikin paluu taas arkeen. Kotona olin ennen kahdeksaa, ripustin hameen kaappiin ja vedin kumpparit jalkaan ja lähdin onnellisena koirulin kanssa ulos. Mutta tästä kyllä pitää tehdä pieni traditio. Mennä teelle ja nauttia Kämpin tunnelmasta.42 on ihan hyvä ikä ja varmasti nyt olen elämäni parhaimmassa kunnossa (jos tätä flunssaa ei lasketa). Unet kun saa taas kuntoon koiranpennun kasvaessa, sitten on taas kaikki hyvin. Tämän ikäsenä on ymmärtänyt ehkä vihdoin sen kokonaisuuden mihin fyysisen kunnon ja terveyden lisäksi liittyy todella olennaisesti mieli, tunteet ja asenteet. Tästä muuten lisää seuraavassa postauksessa, omaan hormonitoimintaan voi nimittäin vaikuttaa omilla asenteillaan. Positiivisuus ja hyvät asiat nimittäin vapauttavat kehossa neljää tärkeää hormonia: dopamiinia, endorfiinia, serotoiinia ja oksitosiinia. Negatiiviset tunteet taas kortisolia ja adrenaliinia. Tällaiset synttäripäivän mekko/Kämp/hömpöttely -jutut voikin ottaa ihan oman terveyden ja hyvinvoinin kannalta. Mielihyvähormonit varmasti jylläävät tällaisen kokemuksen jälkeen. Silloin kun se ei ole arkipäivää. 

Kiitollisena herään jokaisena aamuna, mietin mistä olen kiitollinen ja ketä rakastan ja mistä olen innostunut. Ja myös totean sen että se mitä tänään olen tekemässä, sitä myös haluan tehdä. 

Ihanaa alkavaa viikkoa <3

P.S. Katso Instasta mikä oli ensimmäinen liike salilla minkä tein pitkän tauon jälkeen! Stoorissa löytyy treenin kaikki muutkin liikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti