Sports Lady®

Sports Lady®

27.4.2012

Merilevä spaghettia tomaattikastikkeessa ja Thai -broileria

Liotin yön yli merilevää ja tänään huuhtelin ne ennen keittämistäSea spagetti turposi mukavasti liotettaessa ja 50g satsista tuli yllättävän paljon! Maistoin sellaisenaan ja oli sopivan suolainen maku jo itsessään joten keitinveteen en laittanut suolaa.


Broilerin annoin maustua puolisen tuntia (senkin olisi voinut laittaa illalla jo jääkaappiin maustumaan) jugurtti/thai -tahna -marinadissa ja sitten uuniinSpagettia keitin 10 minKuvassa taustalla on myös luomu tomaatti/basilika kastiketta mitä lopulta laitoin spaghetin joukkoon. Kaikki ainekset broiskua lukuunottamatta Ruohonjuuresta.Spaghettia keitellessä tajusin että olin laittanut sitä aivan liikaa! Kuivana määrä näytti pieneltä mutta liotettaessa se todella laajenee100g paketti maksaa noin 8 euroa mutta siitä tulee kyllä monta kertaa jos itselleen vain tekee (lapselle tätä on turha yrittääkään syöttää)Eli hinta ei lopulta ole paha kun miettii miten runsaasti tästä saa tehtyä!


No sitten vain levät kiehuvaan veteenOlen tosi hajuherkkä tyyppi ja kun levät kiehuivat kattilassa niin ajattelin että noita ei yksinkertaisesti pysty ehkä syömään? Varmuuden vuoksi laitoin osaan valmista spaghettia tomaatti/basilika kastiketta ja kuumensin vielä kattilassa!


Mutta kun ruoka oli valmista ja aloin syödä niin yllätyin positiivisesti! Tämä olikin ihan jees! Mun suuhun ruoka maistui hyvälleOli pakko hakea lisää spaghettia ja söin sitä myös ilman kastikettaToimii tosi hyvin (tulisen!) kanan kanssaYksistään spaghetti on aika haastavan makuista mutta kanan kanssa erittäin hyvää! 


Eli tässä kai voisi sanoa että annoksen suunnittelu kokonaisuutena meni nappiin!? Rohkeasti vaan kokeilemaan!

3 kommenttia:

 1. Kiitos arvostelusta! Levässä taitaa olla sellainen tietty ominaismaku?

  Täytyy kyllä mennä ihan ajan kanssa Ruohonjuureen tutkimaan ruokahyllyjä!

  VastaaPoista
 2. Hyvää se lopulta oli! Ruohonjuuressa on vaikka mitä ihanaa! Kannattaa rauhassa mennä katsomaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvää se lopulta oli! Ruohonjuuressa on vaikka mitä ihanaa! Kannattaa rauhassa mennä katsomaan!

  VastaaPoista