Sports Lady®

Sports Lady®

24.4.2012

Mustelmavoidetta ja muuta purkkipostausta

Nyt on kasa aika kivoja Napiers'n tuotteita! Eniten mua kiinnostaa tuo "Arnica Skin Cream"Se tehoaa mustelmiin ja niitä mulle tulee helpostiEi tarvitse kuin kahvakuulalla vähän kolauttaa. Ja sitten sen pitäisi tehota myös ihon tummentumiin. Mulla tuli reilu vuosi sitten oikean silmän alapuolelle tumma läiskä Thaimaan lomalla ja siinä se on ollut siitä asti. Kokeillaan tepsiikö ihmevoide?


Toinen mielenkiintoinen tuote on "Venatone leg cream"Se ennaltaehkäisee ja helpottaa suonikohjuongelmiaSitten on vartalovoide stickissä joka on helppo ottaa vaikka reissuun mukaan sillä sitä ei luokitella nesteeksi! Jalkavoidetta ja koko kropan voidetta myös! Ja sitten yksi uusi tuote Make Up for Everin primer! Voi käyttää pohjustusvoiteena tai ihan pelkästään!
Make Up For Ever -primer
Väri on melko tummaa joten saa laittaa varovaisesti
Pelkkä primer - ei meikkivoidetta eikä puuteria

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista kuulla tepsiikö Arnica Skin Cream mustelmiin ja/tai ihon tummentumiin. Samat problemokset täälläkin. Eli siis kerrohan sitten kun testitulokset valmiit : )

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Sitä mäkin kovasti odotan! Pitää yritää vaan muistaa laittaa niitä joka päivä! Tuntuu että kaikenlaista putelia on niin paljon :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hyvälle tuo voide. Mullekkin niitä mustelmia tulee kun vähäkin kolauttaa tuoliin tai käden oven kahvaan. Joka päivä pitää tehdä jalkatarkastus, että kehtaako lähteä jumppatunnille shortseissa vai pitääkö laittaa trikoot, että ei näytä kovin pahasti väkivallan uhrille. Nimimerkillä pari viikkoa sitten lomalta palatessa jaloissa 7 mustelmaa, käsissä 3 ;-D

  Missä näitä tuotteita myydään? :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on mustelmiin tepsinyt hyvinkin
  Ranteet ovat kuulailusta vähän koetuksella ja luulen että mustelmat ovat häipyneet nopeammin tätä käyttäessä
  Luontaistuotekaupat myy ja mun mun mielestä Ruohonjuuressakin on!

  VastaaPoista