Sports Lady®

Sports Lady®

17.4.2012

Selkäjumituksen pelastusNyt kun toivuin kuumetaudista niin selkä oli vetäissyt jumiin. Sanotaanko että hammasta purren ja itkua vääntäen on tämä päivä mentymutta onneksi oli apukin lähelläJere fiksasi selän kuntoon vielä samana iltanajoten huomenna on hyvä taas vetää kahvakuulaa. Huh mikä ihana pelastus! Kiitos!


Tofuista testasin ensimmäisenä savustettua versiota ja oli aivan ihanan makuista! Suoraan paketista ja leikkelin salaatin joukkoon siivuiksi. Mums! Muuten ollutkin ihan loistohyvä päivä ja paljon saatu taas aikaiseksi! Nyt nukkumaan ajoissa kerrankin!

2 kommenttia:

  1. Kerropas mitä hän selälle teki? Mulla vaivaa tuo alaselkä ja taas tänään buranan voimalla töihin :(

    Huomenna onneksi fysiatrin konsultaatio.

    VastaaPoista
  2. Ensin olin seisaaltaan ja paineltiin siitä jumiutuneesta kohdasta ja liikutin jalkaa sivulle. Sitten se "rusautettiin" vielä paikalleen niin että olin kylkimakuulla. En tiedä mikä on oikea termi tätä kuvaamaan mutta siis tämä ei todellakaan sattunut! Kun nousin penkiltä ylös oli aivan uudesti syntynyt fiilis! Pääsi kävelemään normaalisti :) Ja siis tällä tavalla mun selkä ei ole koskaan mennyt lukkoon enkä olisi osannut ikinä Jereltä pyytää siihen apua ellen säännöllisesti hänellä kävisi!

    VastaaPoista