Sports Lady®

Sports Lady®

28.7.2017

6 minuutin HIIT core


Se ois sitten perjantai. Täällä on ollut golfin täyteinen viikko, toki muutakin on joukkoon mahtunut. Erityisen paljon venyttelyä, sillä tuo laji todella sitä kaipaa ja vaatii. 

Päätin laittaa teille vielä vähän lisää treenivinkkiä. Tämäkin treeni on nopeasti tehty. Ulkona treenaaminen on tottakai parasta, mutta sateen sattuessa treenaa sisällä. Oman kehon painolla tehtävät treenit ovat tehokkaita ja onnistuvat missä tahansa! Reipastempoinen harjoitus tehostaa aineenvaihduntaa ja tämän voit tehdä vaikka aamulla tyhjään vatsaan. 

6 min HIIT & core

1) vuorikiipeilijä täysillä 
2) lepää lankussa
3) hyppy kyykystä ylös 
(kädet maahan ja sieltä hypyn kautta kurota kohti kattoa)
4) seisten kädet niskan takana nosta vastakkainen polvi kohti vastakkaista kyynärpäätä
5) burpee
6) nyrkkeily paikallaan

Tee jokaista liikettä 30 sek ja kaikki liikkeet putkeen. Tee 2 kierrosta ilman palautusta. Parittomat liikkeet tehdään niin nopealla tempolla kuin pystyt, parilliset liikkeet voit tehdä rauhallisemmin, keskivartaloon keskittyen. 

juoksulla - reipas tempo

lepo lankussa

hypyt reippaalla tempolla

kierrot rauhallisesti keskivartaloon keskittyen

Semmoista treeniä tähän perjantaihin! Laittakaahan kommenttia miltä tuntuu tehdä tämä treeni :)

Xo
Hanna

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Hankin mehustimen sun innoittamana....mut mitä sä teet kaikelle sille kasvismassalle, jota mehustamisesta jää? Heitätkö roskiin tai käytätkö vielä jotenkin?
    Mehustin tuli tänään ja testasin just tekemällä porkkanamehua ja kurkku-lime-minttumehua, omnom :) pitää tutkia lisää reseptejä sun blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan sen biojätteeseen. Kurjaa se on heittää pois, mutta sekoitus kurkkua, porkkanaa, limeä, sitruunaa, inkivääriä ja omenaa ei ole ehkä parhaan makuinen yhdistelmä sämpylöiden joukossa tai kasvispihvissä.. Mehustaminen on kyllä niin parasta! Teen joka aamu mehun.. kohta pari vuotta sitä on jatkunut. Onnea uudelle mehukoneelle! Hesarissa taisi myös olla eilen kivoja mehureseptejä, kannattaa tsekata myös ne. Ihanaa viikonlopppua!

      Poista
  2. Olisiko sulla vinkkejä syviin vatsoihin, miten niitä harjoittaa. Erkaumaa vielä n.sentti jäljellä eli tuo edellinen litteä vatsa treeni olis vähän liian rankka raskauden jälkeiseksi treeniksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä liian rankka siihen vielä sulle. Laitan korvan taakse ja teen toisen postauksen, joka suunniteltu juuri sun ja monen muun tuoreen äidin tarpeisiin. Ihanaa viikonloppua ja kiva kun kommentoit :)

      Poista