Sports Lady®

Sports Lady®

7.4.2018

Riga ja miniloma



Terkkuja Riikasta! Muutaman päivän miniloma ja tyttöjen reissu tuli vietettyä eteläisessä naapurissa. Reissu oli nähtävyyksien katselua, syömistä, rentoutumista ja olemista hyvän ystävän kanssa. Ihanissa hoidoissakin käytiin. Etukäteen varattiin illallispaikat reissua varten ja Riikassa on kyllä todella hyviä kasvisravintoloita ja edullista ulkonasyömistä. 



Fat Pumpkin ravintolasta saa ihania smootheja, raakakakkuja, tapaksia, ruokia... Sitä suosittelen ehdottomasti jos menet Riikaan! Siellä käytiin ihan ekana päivänä, ja seuraavana päivänä oli pakko päästä maistamaan vielä heidän ihania kakkujaan. 


Riits -ravintolassa syötiin ekan illan illlallinen. Lämmin suositus tännekin paikkaan. Todella hyvä ruoka ja kaunis ravintola.



Tämän kevään terassikausikin tuli korkattua torstaina. Näitä ihania keväisiä kelejä nyt kun saataisiin tännekin!



Paluu Fat Pumpkinin raakakakkuja maistamaan..



Säät oli vaihtelevat. Torstaina oli jopa 16 astetta lämmintä, joka sitten iltaa kohti vaihtui ukkosmyräkäksi. Perjantaina puhalsi jo kylmä tuuli ja sateli vähän räntääkin. 



Muusu Pietarinkirkon vieressä oli myös kiva illlallispaikka, sitäkin voi suositella. Siellä syötiin torstaina illallista.



Ja Oopperan vieressä oleva Kolonade -ravintolan ruokapuoli ja kahvilan puoli olivat myös aivan ihanat. 



Ihana oli loma ja lomassa ihanaa on myös aina kotiin palaaminenkin. Tänään herkut ja valkoviini vaihtui taas vihermehuihin ja omiin ruokiin. Lomalla pitää nauttia ja se on oikeasti lepoa niin kropalle kuin mielellekin. Reissussa pitää herkutella ja nauttia elämästä. Kotona taas päivittäistä kakun syöntiä ei valitettavasti voi jatkaa, mutta herkkua pitää saada silloin tällöin täälläkin. 

Ihanaa viikonlopun jatkoa teille ihanille!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanan rennolta lomalta. Tuollaiset minilomat on ihania <3
    Mukavaa viikonloppua Hanna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tekee kyllä niin hyvää. Mieli ja keho nollautuu kyllä ihanasti. Kiitos ja samoin Outi sinulle <3

      Poista