Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.11.2019

Sports Lady® blogi 9 vuotta


Blogi täyttää tänään 9 vuotta. Tavallaan aika on mennyt nopeasti, mutta tavallaan tuntuu siitä yhdeksän vuoden takaisesta ajasta olevan ikuisuus. 

Olen säilyttänyt kaikki vanhat tekstit blogissa, niistä on nähtävissä se oma kehityksen kaareni. Olen säilyttänyt ne itseni takia, mutta ennen kaikkea myös teidän takianne. Kaikki aloittavat aina jostain, eikä sitä voi olla täydellinen ekspertti aloittaessaan ikinä. Eikä varmasti koskaan, mutta kehitystä onneksi tapahtuu. Asioihin kannattaa kuitenkin tarttua rohkeasti, kaiken epäonnistumisen uhallakin, muuten et koskaan pääse sinne minne haluat. Jostain pitää aloittaa. Meillä on tapana yliarvioida mitä vuodessa saavutamme, mutta aliarvioimme sen mitä kymmenessä vuodessa voi saavuttaa. Aloitin silloin yhdeksän vuotta sitten nollasta, ja tässä ollaan nyt. 

Kun katson ajassa taaksepäin, näen hyvin erilaisen ihmisen noiden tekstien takana. Elin hyvin erilaista elämää ja arvoni olivat hyvin erilaiset. Vanhoja tekstejä katson jopa jonkinlaista myötähäpeää tuntien. Asiajutuissa on pointtinsa, mutta ajatusmaailmani myös hyvinvoinnista on muuttunut todella paljon. Tänä vuonna olen erityisen paljon miettinyt sitä kuinka elämäni on muuttunut. Kirjoitusprosessi itsessään laittoi miettimään asioita todella syvälle ja olen käynyt tuon ajanjakson läpi mielessäni ja tekstissä todella monia kertoja. Ja mikä apu on ollut NLP:stä itsensä ja muiden ihmisten ymmärtämiseen. 

Olen järjettömän kiitollinen kaikista kokemuksistani mitä elämä tielleni on tuonut. Olen kiitollinen aikaisemmista työpaikoistani ja siitä osaamisesta minkä niistä sain. Niistä ihanista työkavereista, keneen minulla oli ilo tutustua silloin ja joista osa ovat edelleen osa elämääni. Olen kiitollinen myös kaikesta avusta mitä yrittäjänä matkan varrella olen saanut, ja ihmisenä myös. Niistäkin kokemuksista osaan kiittää, jotka eivät ole olleet sitä kaikkein helpointa aikaa. Kaikki se yhdeksän vuoden aikana tapahtunut on muovannut minusta tälläisen kuin nyt olen. Olen siitä todella kiitollinen. 

Kirjoitin aikaisemmin blogiin, vai oliko se kirjaan, että silloin kun olemme tosi tosi onnellisia, pelkäämme silti että jotain pahaa tapahtuu. Olemme kuin tragedian kenraaliharjoituksessa emmekä uskalla nauttia kaikesta siitä hyvästä mitä elämä on meille antanut. Se on tutkimustenkin mukaan ihmiselle luontaista. Olen miettinyt tätäkin paljon viimeisen vuoden aikana. Asiat ovat todella hyvin, olen kiitollinen kaikesta hyvästä mitä minulla on. Sitä on paljon, jopa liikaakin. Eivätkä asiat ole kummoisia. Mutta se, että osaa tehdä pienistä asioista isoja, kiittää siitä mitä sinulla on ja olla läsnä elämän hetkissä on todella iso juttu. Ja uskallan nauttia tästä tunteesta. 


Tätä juhlapäivää juhlistan lähtemällä aamu-uinnille mereen, josta matka jatkuu lapsen uimahyppykisoja katsomaan ja sieltä sitten pikkukoiran luo kotiin ja ulkoilemaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

P.S. Jos et vielä Facesta tai Instasta ole tätä bongannut, alkaa tammikuussa uutuus verkkovalmennus Body by Sports Lady® ja siitä voit lukea vielä enemmän nettisivuilta. Valmennus on nyt ennakkotarjouksessa!

Body by Sports Lady® VERKKOVALMENNUS

Mitä jos..
..SINULLA OLISI TERVE, TOIMIVA JA VAHVA KEHO?
..KAPEA VYÖTÄRÖ JA VOIMAKAS KESKIVARTALO?
..SAISIT LISÄÄ NOTKEUTTA JA ESTÄISIT SEN AVULLA ERILAISET LOUKKAANTUMISET?
..OPPISIT MONIPUOLISEN TAVAN HARJOITELLA ITSENÄISESTI, JOKO KOTONA TAI SALILLA?
..SÄÄSTÄISIT AIKAA, KUN TREENIT ON SUUNNITELTU TEHOKKAIKSI KIIREISEEN ARKEEN?
..OPPISIT PUDOTTAMAAN PAINOA NÄLKÄÄ NÄKEMÄTTÄ

MITEN VERKKOVALMENNUS TOIMII 
JA KENELLE SE ON TARKOITETTU?

7.1.2020 alkava valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kiinteytyä ja tiristää kropasta ylimääräiset kilot pois ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin!

Saat kirjallisen materiaalin itsellesi ja kaikki materiaali jää sinulle käyttöösi lopun iäksesi, myös videomateriaali sekä livetreenit, jotka voit myös tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Verkkovalmennukseen sisältyy Fitball by Sports Lady® harjoittelua, kehonpainoharjoittelua sekä lihaskuntotreeniä jossa apuna käytetään kahvakuulaa. Valmennuksessa opit myös vahvistamaan tukilihaksia ja huoltamaan kehoa dynaamisen syvävenyttelyn avulla. Treeniä tukemaan saat myös kehoa uudistavan ja vahvistavan ruokavalion ja ohjeet aerobiseen treeniin. Tämä on siis todella monipuolinen ja kaiken kattava setti!

Opit treenaamaan kotona tehokkaasti ja aikaa säästäen. Saavutat tuloksia, koska sinulla on selkeät ohjeet ja selkeä suunta tekemiselläsi. Joskus vähemmän on enemmän ja saavutat hyviä tuloksia treenaamalla kolmesti viikossa vain 30 min verran!

Treenaat kotona, salille ei tarvitse lähteä! Et siis tarvitse kuntosalijäsenyyttä. Saat selkeät ohjeet ja liikevideot, lisäksi livetreeneissä treenataan valmentajan kanssa yhdessä livenä ja sinulla on mahdollisuus myös kysyä sinua askarruttavista liikkeistä!

Valmennus sopii kaiken tasoisille. Liikkeisiin annetaan aina vaihtoehtoja tason mukaan. Voit lähteä mukaan, vaikka et omaa vielä paljon treenitaustaa. Tämän valmennuksen aikana kehityt nopeasti ja luot hyvän pohjan kunnollesi turvallisesti!

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Kesto 6 viikkoa, seuraava aloitus tiistaina 7.1.2020
Kirjalliset ohjeet sekä liikevideot, uutta joka viikko
Suljettu Facebook ryhmä
Livetreenit Facebook -ryhmässä
Innostavan valmentajan tuki
Hinta 69,90 eur

HYÖDYNNÄ NYT ENNAKKOILMOITTAUTUJAN ETU! 

KUN ILMOITTAUDUT MUKAAN 15.12 MENNSSÄ, SAAT VALMENNUKSEN HINTAAN 59,90 EUR.

3 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea 9-vuotiaalle blogillesi <3 Mukavaa viikonloppua sinulle Hanna <3

    VastaaPoista
  2. Hei Hanna, olen seurannut blogiasi varmaan alusta asti. Nykyään enemmän instan puolella. Ostin ensimmäisen verkkokurssisi ja tuskin maltan odottaa sen alkua. Hyvin samanlaisia tuntemuksia uran, kehon jne. kanssa olen käynyt elämän ja vuosien varrella. Kun laitoinkin viestiä instan kautta, verkkokurssisi sisältö todella kolahti ��T:Heidi S.

    VastaaPoista