Sports Lady®

Sports Lady®

1.11.2019

Marraskuun ensimmäinen



Huomenta ja ihanaa aurinkoista marraskuun ensimmäistä. Tämäkin aamu alkoi kävelyllä koiran kanssa ja koska olimme vähän myöhemmin liikenteessä ja oli valoisaa, päätin lenkin jälkeen viedä hänet koirapuistoon ja samalla venyttelin. Aivan kuin kesällä. Aurinko nousi ja linnut lauloivat ja oli ihana venytellä kun oli lämpimästi päällä. 

Aamulenkin ja venyttelyn jälkeen kotiin herättämään lapsi kouluun, kasvonaamio ja aamiainen. Kirjoitin muistikirjaani myös tavoitteita marraskuulle, kolme asiaa. Ja tälle päivälle kirjoitin mistä olen kiitollinen ja mitä päivän ohjelmassa on, mitä ajatuksia minulla on tänään aamulla ja mitä pitää muista tehdä. Rakastan tätä aamurutiinia. Kaaoksen tunnetta ei tule, kun kertaan etukäteen rauhassa päivän tapahtumat ja päivä alkaa ihanasti kun mietin mistä kaikesta olen kiitollinen. Ne ovat joka aamu pieniä asioita. Tämän aamun kiitollisuuden aiheita olivat kaunis aamu ja venyttely ulkona, erään ihmisen tapaaminen tänään ja se miten olohuoneen seinällä oleva tauluni näytti niin kauniille kun aurinko paistoi siihen. En ole koskaan aikaisemmin katsonut sitä niin tarkkaan auringon valossa. 



Elämä on jälleen palautunut "normaaliksi". Helmikuussa aloittamani kirja lähti pari päivää sitten taittoon ja enää en voi tekstiin koskea. Tosin eilen illalla luin sitä kuitenkin läpi ja löysin vielä kolme kirjoitusvirhettä jotka raportoin nopeasti eteenpäin vielä.. Kirja on ollut töiden lisäksi niin iso osa elämää, että vasta nyt huomaan miten paljon aikaa jää muuhun. Eilen yllätin lapsen leipomalla omenapiirakkaa. Meillä ei todella leivota usein, eikä arkena varsinkaan. Tein yhden kattilan pastaa (kaikki ainekset laitetaan kattilaan kerralla) ja se valmistui todella nopeasti. Sillä välin tein omenapiirakan, sain yhdeltä treenattavaltani ison pussillisen omenoita. 



 Tällaista ihanaa tavallista meininkiä. Olen kiitollinen joka päivä siitä, että saan elää oman näköistä elämää ja siitä, että elämälläni on selkeä suunta. Näistä asioista kirjoitan myös kirjassa, kuinka sinäkin voit tehdä unelmistasi totta. Onnellisuus ja kaikki voimavarat ovat meissä jokaisessa jo valmiina, ne pitää vain osata löytää. Siihen ei tarvita hienoja ulkoisia olosuhteita tai materiaa, ne tekevät onnelliseksi vain hetken. Kun elämä on merkityksellistä ja itsensä voi kokea merkitykselliseksi, alkaa onnellisuuskin löytyä. Merkitystä ei ole sillä missä asut, millaisella autolla ajat tai kuinka hienoja vaatteita sinulla on. Ajatuksillasi on hyvinvointiisi kaikkein suurin merkitys. Näin uskon. 

2 kommenttia:

  1. Nyt se sitten lähti painoon, hyvä sinä! Oikein ihanaa viikonloppua ja marraskuun alkua sinulle Hanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, graafikon käsien kautta painoon! Helpottunut tunne. Ihanaa viikonloppua Outi ❤️

      Poista