Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.1.2011

Mitä hyötyä on Personal Trainerista?

Tammikuussa salit taas pursuavat innokkaita urheilijoita. Uuden vuoden lupaukset on tehty ja juhlakauden jälkeen halutaan päästä taas kuntoon. Innostuminen asioista ei yleensä ole vaikeaa, mutta sen säilyttäminen on haastavaa. Siinä on heti ensimmäinen syy miksi kannattaa hankkia oma, henkilökohtainen valmentaja. Myös liikkeelle lähteminen ja sitoutuminen helpottuu.
Oman Personal Trainerin kanssa voit olla varma, että asiat etenevät oikeaan suuntaan ja edistyt optimaalisesti. Yleisin virhe mitä kuntoilja aloittaessaan yleensä tekee on se, että jumpataan/urheillaan korkeilla sykkeillä monta kertaa viikossa ja ei syödä paljon mitään. Eihän kenenkään elimistö tällaista rääkkiä pitkän päälle kestä, ja silloin iskee sairastuminen. Sitten päätetään että: "Urheilu ja terveellisesti syöminen ei ole mun juttu, tulen aina kipeäksi kun elän terveellisesti!"


Kenelle sopii Personal Trainer?


- lähtemisen vaikeudesta kärsiville
- kiireisille
- tavoitehakuisille
- terveyttään edistäville
- hemmottelua haluaville
- painonpudattajille, kehonmuokkaajille
- urheilijoille
- kuntoilijoille
- oppishakuisille
- kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville


Kun olet hankkimassa Personal Traineria, kysy lisenssiä. Pyydä myös lähipiiristä suosituksia, jollain voi olla aivan helmi pt! Tapaa useampaa treeanaria, ennen kuin teet päätöksen. Vertaa mitä keneltäkin saat ja millä hinnalla. 


Hyvään vauhtiin pääsee jo 12 viikossa. Opit uusia asioita. Kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus paranevat. Terveydentilasi kohenee ja sairastat vähemmän. Ryhti paranee ja lihastasapaino kehittyy. Jaksat paremmin töissä ja vapaa-ajalla. Puolessa vuodessa on nähtävissä jo rakenteellisia muutoksia: laihtumista, kiinteytymistä ja lihasten kasvua. Ennen kaikkea saat uusia kokemuksia ja uuden elämäntavan! Ja olet iloisempi :)


Omien asiakkaideni kanssa on jo ollut havaittavissa muutoksia neljänkin viikon jälkeen. Kyllä tulee treenarillekin upea fiilis kun toiseen kuntosalitapaamiseen saapuu asiakas, jonka ryhti on kohentunut silmiin nähden ja edistystä on tapahtunut jo näin pienessä ajassa. Siitä jos mistä tulee itsellekin ihan huippu fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti