Sports Lady®

Sports Lady®

17.3.2017

Friday moodIhanaa perjantaita! Mulla oli melkein vapaapäivä, perjantaita yritän pitää vapaana jotta tulee se kaksi vapaata viikkoon. Aina se ei onnistu. Yrittäjä kun on. Ja mukava päivä tänäänkin oli. Ei työnteko haittaa kun se on mukavaa. Oli yksi asiakastapaaminen ja yksi puhelin meeting, vähän paperihommia.. Mutta ei sen enempää. Eli melkein vapaapäivä. Hyviä tapaamisia ja juttuja! Mutta niin kuin ilmeestä näkee niin hyvä päivä ja hyvä mieli.
Aamulla ei ollut kiire ja sain rauhassa touhuta kotona. Tein kuorinnan ja kasvonaamion EkoPharman tuotteilla. Samaan aikaan purskuttelin kookosöljyä. Ja levitinpä kookosöljyt vielä päähän ja tukkaankin. Foodinin öljyä on ollut aiemmin, nyt oli Voimaruuan. Ensimmäisen totesin juuri tänään tukkaan paremmaksi. Lähtee paremmin pois ja antaa paremman kiillon.. Pariin kertaan pesin tukan, ja aavistuksen jäi "rasvaiseksi" kyllä letti tuolla Voimaruuan tavaralla.. Näissäkin on eroja. Onpahan kosteutettu :)

Ja mehu tietysti ennen aamupalaa. Itse puristetut mehut parantavat ihon ja hiusten kuntoa ja pitävät terveenä. Mehustamisen aloitin puolitoista vuotta sitten, ja sitä on jatkunut siitä lähtien joka aamu. Tänään mehussa kurkkua, inkivääriä, omenaa, sitruunaa ja limeä. Kaikki luomua. Huomiseen mehuun laitan vielä selleriä lisäksi. Tänään on jääkaappi täydennetty Lidlistä vihanneksilla.
Päivä sitten alkoi aamutoimien jälkeen hammaslääkärillä, käyn säännöllisesti tarkistuttamassa hampaat. Terveen paperit tuli. Hammaskivi poistettiin ja hampaat tarkistettiin. Tänään sain tulokset myös eilisestä lääkärikäynnistä. Käyn vuosittain otattamassa aina veriarvot, myös kilpirauhasarvon. Kaikki olivat hyvät ja kilpirauhanen myös. Sen kanssa on tehty kyllä vuosien työ. Vajaatoiminta todettiin 2011 ja oli todella pahassa jamassa silloin. Nyt olo on täysin normalisoitunut ja kroppa toimii. Kiitos oikeanlaisen harjoittelun jota ei ole liikaa, ruokavalion ja riittävän unen ja levon. Kilpirauhasen vajaatoiminnan laukaisee usein stressi. Kun elämässä on vaikeita juttuja ja vauhti kiihtyy liian kovaksi, keho alkaa hyökkäämään itseään vastaan. Ikäville asioille ei tietysti voi mitään, niitä tapahtuu ja keho sitten reagoi niihin. Toisaalta omakohtaisen kokemuksen kautta olen oppinut aiheesta todella paljon ja pystynyt auttamaan myös asiakkaitani näissä asioissa aivan eri tavalla. Jokainen vastoinkäyminen uran aikana on tehnyt minusta vain vahvemman ja ammattitaitoisemman valmentajan. Muistetaan siis lepo ja palautuminen. Pää usein kestää, mutta keho alkaa sitten ilmoitella kun pitäisi hidastaa.
Tänään venyttelin päivällä 45 minuuttia. Iltapäivällä laitoin sitten tanssikengät kassiin. Ensin Jukka Haapalaisen Latin Rhythms tunti ja sen perään korkkareilla keikistelyä Sirpa Suutari-Jääskön High Heels -tunnilla. Hui ja ihanaa! Mahtava alku viikonlopulle! Viime viikolla ajelin tunnilta pois ja olisin voinut rakastaa jokaista lyhtypylvästäkin, sama juttu tänään. Niin hyvä olo siitä vaan tulee! Ja se on hauskaa hyvässä seurassa. Tanssi on parasta ja olen entistäkin motivoituneempi venyttelemään. Sitä on tullut tehtyä kyllä tälläkin viikolla useita tunteja. Useana päivänä noin tunnin setti, muutamana sitten vartin verran. Ja kyllähän se kulutuskin on melkoista kun pari tuntia tanssii. Jukan tunnilla mentiin kovaa ja non stoppina, eri rytmejä. Sirpan tunnilla oli enemmän tekniikkaa. Ihanat tunnit molemmat. Tästä on mahtava aloittaa viikonloppu! Ja venytellä pitää vähän vielä ennen nukkumaanmenoa.. 

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti