Sports Lady®

Sports Lady®

10.3.2017

Perjantai ja tanssikengät jalkaan


Siitä onkin aikaa, kun nämä tanssikengät oon viimeksi vetäissyt jalkaan. Hypistelin kenkiä alkuviikosta kädessäni kun siivosin taas kaappeja, mietin käytänkö niitä enää koskaan. Sitten keskiviikkona tulikin yllättäen puhetta tanssitunneista ja lupasin lähteä perjantaina kaveriksi Jukka Haapalaisen Latin Rhythms tunnille. Edellisestä kerrasta oli monta vuotta. Jouduin lopettamaan tanssin, tai halusin lopettaa sen kun avioero yllätti. Halusin keskittää oman aikani lapsen kanssa olemiseen, en siihen että olen iltaa poissa hänen luotaan. Sitten jossain vaiheessa myöhemmin tuli itselle niin paljon iltaohjauksia, että oma harrastaminen oli mahdotonta. Omat ohjaukset olen saanut onneksi iltaisin sumplittua niin, että lapsi harrastaa sillä välin. 

Aloitin tanssiharrastuksen aikuisiällä, lapsen syntymän jälkeen. Tanssin 3 vuotta StepUpilla ja jossain vaiheessa siirryin Marco B:n Production kisaryhmään. Kymmenien muiden kanssatanssijattarien kanssa mulla oli ilo osallistua kolmiin SM-kisoihin ja MM-kisoihin. Mitaleita on tanssista tullut, mutta ennen kaikkea tanssi oli mulle silloin aivan henkireikä. Siitä ajasta on tosi hyvät muistot. Parhaat muistot on kuitenkin tanssitunneilta, joista lähdin kotiin aina energiaa täynnä. Hyvän tunnin jälkeen sitä voi rakastaa koko maailmaa ja olla niin energinen! Ihan se sama juttu tapahtui tänäänkin. Oli aivan mahtavaa päästä tanssimaan, olin aivan liekeissä! Ja miten ihanaa olla jonkun toisen ohjattavana. Sekin vielä :)Tietyt jutut tunnilla tuli ihan takaraivosta, osan asioiden kanssa olin aivan kuutamolla. Mutta niiden kanssa pääsee vielä kartalle ja vauhtiin. Miten homma erosi sitten edellisestä kerrasta..? Silloin en ollut tehnyt Pilatesta eikä keho ollut lähelläkään niin elastinen kuin nykyään. Hämmästyneenä katselin pelistä, miten keho tosiaan taipui eri tavalla. Tunne oli ihana. Enhän mä nyt mikään notkea ja sulavalinjainen tanssijatar ole, mutta selvästi elastisempi kuin koskaan aikaisemmin. Aika upea tunne! Etenkin kun aikaisemmin on ollut sellainen tunne, kuin olisin norsu posliinikaupassa. Täydellä sydämellä jorasin koko tunnin vaikka osa menikin vähän yli hilseen. Oli hyvä tunti ja tähtiope todellakin! Kiitos Mirva seurasta ja kiitos Jukka loisto tunnista! 

Hyvällä mielellä viikonloppuun. Muistakaa tehdä sellaisia asioita, mitkä tekevät teidät iloisiksi. Tänään oli taas todella ajatuksia herättävä päivä. Kuunnelkaa sydäntänne ja tehkää myös niitä asioita, jotka ovat teille liian tärkeitä. Yleensäkin elämässä ei kannata aikaa käyttää sellaiseen, joka ei tuota hyvää oloa. Kun sellaisista asioista luopuu, tulee aina jotain parempaa tilalle ja elämänlaatu paranee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti