Sports Lady®

Sports Lady®

18.3.2017

Kevättä ja tankkaustaIhanan keväinen päivä ollut tänään. Mun piti pitää täysi lepopäivä tänään, tajusin ettei sellaista päivää ole ollut pariin viikkoon, etten olisi jotain tehnyt. Kävellyt tai venytellyt ainakin. On hyvä pitää myös niitä päiviä, että keho saa oikeasti huilia. On se vaikeaa kyllä kun on niin tottunut liikkumaan päivittäin, useita tunteja välillä. Ja vielä heräsinkin kukonlaulun aikaan, olisi ollut aikaakin tehdä vaikka miten pitkä kävely tai uinti tai mitä vaan! Keväinen keli houkutteli myös laittamaan jotain värikästä päälle. Tikausta hankittu huivi ja ystävältä saatu tuliaishuulikiilto pääsivät tänään käyttöön. 

Tää huivi on mun mielestä aivan ihana. Tarpeeksi iso ja muhkea, joka sopii melkein minne vain. Viime aikoina olen tehnyt hankintoja kotiin ja ostanut itsellekin jotain. Viimeisen vuoden ajan pihistin tosi paljon asioissa, en varsinaisesti ollut ostolakossa mutta en kyllä ostanutkaan mitään. Myin vain, KonMarin innoittamana. En ostanut edes kotiin kukkia, en lehtiä, en oikeastaan muuta kuin ruokaa ja sen tarpeellisen mitä lapsi vaatteita tarvitsi. En syönyt ulkona, en ostanut kahveja, söin kotona. Matkalla oli eväät mukana ja vesipullo aina käsilaukussa. En ole laskenut paljonko siinä säästin, mutta aika paljon... Nauroinkin Jarnalle tänään sitä, että varsinainen kituvuosi. Tänään tuli sitten kyllä shoppailtua kaikenlaista ja on suorastaan rikollinen olo ;) Toisaalta nautin kyllä kaikesta ostamastani nyt kun se on enemmän harvinaisuus.. Ja tulee varmasti sellaisena pysymään. Sitä on tullut niin tarkaksi mitä ostaa. Tarvitseeko oikeasti? Ja kun vastaus on aina ei tarvitse oikeasti, tavarat jäävät kauppaan. Olen oppinut välttämään miinat, en osta jotain sen takia että tekee vain mieli ostaa kun se on kiva. Eli kulutus on todellakin järkevöitynyt.  Shoppailun lisäksi tuli tankattua myös hyvää ruokaa.Oltiin Jarnan kanssa Reloven brunssilla. Se oli hyvä. Täysin gluteeniton. Vatsassakaan ei sen jälkeen pyörinyt, vaikka lautanen oli täynnä useampaa sorttia. Se huono puoli yleensä näissä brunssi- ja buffetpöydissä on, että suolisto on aivan kummissaan kun tulee yhtäkkiä sitä sun tätä. Pidän kuitenkin ruokailut suht simppelinä eikä lautaselle ole hyvä laittaakaan montaa eri lajia. Mitä vähemmän, sen parempi ruuansulatukselle. 


Ruokien jälkeen oli kyllä täysi hiilari- ja sokerihumala päällä. Jälkkärit olivat niin makeita, että niitä ei paljon pystynyt syömään. Mutta aivan ihania! Vähän piti kävellä kaupungilla syönnin jälkeen, että sai ruuan laskemaan. 

Mutta muuten päivä on mennyt kotia laittaessa ja pyykkiä pestessä. Muutama koneellinen on pyörinyt. Kengät siivosin, pesukoneessa on käynyt puolet lenkkareista ja nahkakengät putsasin ja suojasin suihkeilla. Syömistä ei ole paljon tarvinnut tänään vielä miettiä. 

Sunnuntaihin on hyvä lähteä tästä kun koti on kunnossa, olo on levännyt ja hyvin syönyt. Huomenna taas sporttailua ja illalla kuulatunti Kumpulassa. Ja paluu normaaliin arkeen. Hyvää tekee tällaiset hömpöttelypäivät hyvässä seurassa. Näitä osaa arvostaa, kun se on harvinaista. Kivaa lauantaita teille :)

Xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti