Sports Lady®

Sports Lady®

23.3.2017

Torstain sporttailua ja lukuhommia

Aamulla oli kyllä varsin rapsakka keli. Saattelin lapsen kouluun ja jatkoin matkaa omalle aamulenkille koululta. Työt alkoi tänään vasta 11 maissa, joten ehdin nauttia auringonsäteistä. Tunnin reipas kävely ja sitten kotiin valmistautumaan töihin. Vaikka ei puissa vielä lehtiä ole ja väritkin vielä odottavat sitä alkukesän kirkkautta, oli jotenkin mielettömän kaunista. Jäät lähtee joesta vähitellen ja tiet alkavat olemaan sen verran sulat, että pärjää jo ilman nastoja. Askel oli kyllä kevyt lenkkarit jalassa. Ja tällä viikolla on kyllä untakin tullut hyvin. Tuntuu nyt olevan oikein hyvin treenit ja uni tasapainossa töiden ja arjen kanssa. Yhdeksän tuntia kun on joka yö nukkunut hyvin ja sikeästi, niin kai sitä jaksaa :) Tänään on aamulenkin lisäksi tullut vedettyä tunti dynaamista syvävenyttelyä ja illalla vielä toiminnallisen treenin tunti. 

Oon lukenut tosi paljon viime aikoina ja tänään aloitin uuden kirjan "Älykäs Intuitio ja miten käytämme sitä", joka vihdoin oli saapunut Eranovaan kun tilasin sen viime viikolla. Esa Saarinen on luonnehtinut kirjaa näin: " Loistava kirja. Tiedeperusteinen, lempeästi lennokas ja ihanasti inspiroiva. Tekee lukijastaan viisaasti leikkisämmän, älykkäämmän käytännön elämässä."  Tällä viikolla ollaan luettu lapsen kanssa yhdessä iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Hän on kova lukemaan itsekin, mutta silti 10-vuotiaskin kaipaa sitä iltasatua ja olen hänen kirjaansa lukenut ääneen välillä hänelle. Ja sitten välillä olen iltaisin saanut myös lukea omaa kirjaani, jotka ovat kuulemma "huuhaa kirjoja" ja "bestsellereitä" ja "kaikkea ei fantasiaa", tylsiä elämänoppaita. Nyt vain on jotenkin tällainen kausi meneillään, tekee mieli lukea tällaista kirjallisuutta. Tylsiä ne eivät varsinkaan ole, eivätkä bestsellereitäkään ;) Tuo edellinen kirja, "Intohimoinen läsnäolo", muuten oli tosi hyvä.
Elämässä on todellakin ollut aikoja, että olen ollut vain niin väsynyt ettei ole kirja pysynyt kädessä enää iltaisin. Nyt tuntuu hyvältä kun yöunet on sillä mallilla, että menen hyvissä ajoin nukkumaan ja herään ilman kelloa ennen seitsemää. Ja jaksan lukea iltaisin. Ja kun hyvän kirjan löytää, sitä ei malta olla lukematta päivälläkään jos löytyy jokin sopiva väli vain siihen. Mulla on nyt tuossa muutama ihana uusi kirja odottamassa lukuvuoroaan.. Mitkä on teidän lempikirjoja tai hyviä lukukokemuksia viime aikoina?

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tohon lukemiseen täytyy itsekin panostaa...se rentouttaa samalla kun siinä oppii uutta. Tiedän että kun lukemisen alkuun vaan pääsee niin siihen hyvään tapaan jää koukkuun😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukeminen on kyllä tosi ihanaa ja rentouttavaa. Ja todella koukuttavaa. Kirjastosta vain joutuu uusia kirjoja jonottamaan, mutta jotain voi hankkia itselle jos tietää että niihin haluaa aina palata.

      Poista