Sports Lady®

Sports Lady®

6.5.2019

Sisustuskuulumisia




Hei ja ihanaa alkanutta viikkoa! Pitkästä aikaa vähän sisustuskuulumisia. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Posterstoren kanssa. Laitoimme viikonloppuna olohuonetta Tamin kanssa hieman uusiksi, sillä tilaamani taulut Posterstoresta saapuivat silloin! Koti on minulle rakkain paikka maailmassa ja kuten tiedätte, niin viihdyn kotona vähän liiankin hyvin. Muutama vuosi sitten tein ison kodin järjestämisurakan ja konmaritin urakalla. Täältä voit käydä lukemassa ensimäisen postauksen aiheesta ja tässä postauksessa kerron miten kodin järjestämisellä voi detoxata mielensä. Ihana koti on osa hyvinvointia.




Olen visuaalinen ihminen enkä yksinkertaisesti viihdy kotona jos siellä ei ole siistiä ja kaunista. Koiranpentu tietysti toi haasteita viime syksynä. Valkoinen sohva ei ole enää valkoinen, listoja ja huonekaluja on vähän järsitty ja matossakin on isoja kaljuja läikkiä. Uskon että juuri tämä koira valikoitui minulle, jotta oppisin ottamaan rennommin kodin suhteen :D Nyt hän ei järsi enää mitään onneksi. Terävähampaisesta pennusta huolimatta hankin uuden, puisen pöydän meille talvella. Se jäi onneksi rauhaan. Olohuone meni taulujenkin osalta uusiksi. Otin kaikki vanhat taulut pois seiniltä. Ajattelin, että seinät ovat niin kauan paljaat kunnes niihin löytyy jotain sopivaa. Ja löytyihän sitä. Mutta monta kuukautta olimme ilman tauluja, lukuunottamatta sohvan yläpuolella olevaa Aava -maalausta, jonka tilasin muutama vuosi sitten.




Sitten kuin tilauksesta, sain yhteistyöehdotuksen Posterstorelta ja nämä postauksessa olevat kehykset ja julisteet olen saanut sieltä. Instassa olen niitä aiemmin ihastellutkin, ja nyt nuo kauniit julisteet koristavat minun olohuonettani. Päädyin valitsemaan nämä julisteet, koska Pariisi on yksi lempipaikoistani. Olen ollut siellä neljä kertaa, mutta aina haaveilen sinne pääsystä uudelleen ja uudelleen. Ja sopivat nämä julisteet tietysti laukkufriikin kotiin aika hyvin. Ensimmäisen Chanelin laukkuni hankin alanvaihdon yhteydessä, enkä ole päivääkään katunut sitä. Gabrielle Chanel oli pennitön orpo ja aloitti uransa valmistamalla hattuja. Hänestä tuli vuosien myötä Coco Chanel, Pariisin ja koko maailman muodin suuri nimi. Ja hän oli myös voimakas ja intohimoinen nainen. Niin laukku kuin nämä taulutkin, ovat minulle samalla yrittäjänä muistutus siitä, että kuka tahansa voi menestyä kun uskoo unelmiinsa ja tekee kovasti töitä niiden eteen. 





Olohuoneen taulut ovat minulle inspiraatio, muistutus ja kannustus siitä, että unelmat on aina mahdollista toteuttaa. Kaikki on mahdollista, lähtökohdista riippumatta. Tätä jaksan aina teillekin saarnata. Viimeisen kymmenen vuoden ajan oman elämäni teema on ollut tehdä työtäni ja elää elämääni intohimoisesti ja tehdä sellaisia asioita mihin uskon ja mitä rakastan. 




Posterstore hemmottelee myös teitä lukijoita alekoodilla, jonka saat tekemästäsi tilauksesta. 

Koodilla sportslady30 saat 30% alennuksen julisteista (ei koske Selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa).

Koodi on voimassa 22.5 saakka!

2 kommenttia:

  1. Kivat uudet taulut olet saanut, sopivat kivasti sinun kotiin <3
    Ihanaa viikkoa sinulle Hanna!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä tykkään myös tosi paljon. Muuttui heti ilme olohuoneessa. Ihanaa viikkoa Outi 😊

    VastaaPoista