Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.10.2019

Yrittäjän arkea ja kauneushömpöttelyä
Blogi onkin elänyt hieman hiljaiseloa. Huomaan, että energiaa ei ole riittänyt tänne kirjoittamiseen kun olen ollut niin uppoutunut kirjan valmiiksi saamiseen. Eikä tietysti aikaakaan. Viimeisen viikon olen ollut kaiken mahdollisen ajan kirjan kimpussa ja töitä on ollut tosi paljon. Se on ihana juttu. Toivottavasti olette seuranneet instaa, se tuntuu olevan nykyään suosikki some kanavani ja stoori on päivittynyt arjen jutuilla koko ajan. Myös vinkkejä treeniin löytyy sieltä jatkuvasti. Tänään päivitin sinne kuvan huomenna ilmestyvästä Sport -lehden treenistä. Lehdessä on koko kropan ryhtitreeni. Liikkeet ryhdistävät koko kropan ja samalla parannat tasapainoa ja kehon hallintaa, kun treeni on tehty Fitball by Sports Lady® tyyliin!

kuva Juha Laitalainen

Perjantaina otettiin kirjaan kuvia valokuvaaja Juha Laitalaisen kanssa, ja niistä tuli kyllä tosi hienoja. Juha on taitava kuvaaja. Tuo ylempi kuva on kuvaajan räpsy jossa en edes poseeraa, hän testasi jotain kameran juttua. Kuvattiin ulkona ja studiossa. Kirjaan tulevat kuvat ovat työn alla ja suorastaan odotan, että näen valmiin tuloksen. On jotenkin tosi jännää miten koko homma etenee ja se työ mikä tässä loppuvaiheessa on. Ja jännittävää on tietysti se, miten kirja otetaan vastaan. "Sinä onnistut! Elämäntapamuutos ja kuinka toteutat unelmasi" on hyvinvoinnin kirja, jollaista ei aikaisemmin ole kirjoitettu.  


Tässä kuvausten alla tuli kiinnitettyä huomiota vähän omaan ulkonäköönkin enemmän. Normi arkihan menee niin, että menen asiakkaalta toiselle tukka putkella, ulkoilutan koiraa metsässä ja hengaan kotona lapsen kanssa ruokaa laittaen ja kokeisiin kysellen. Ei siinä tule juuri meikattua eikä laitettua kynsiä. Nyt ennen kuvauksia tuli sitten hömpöteltyä kaikkea kauneuden eteen ja olipa se ihanaa. Päätin, että sellaiselle pitää löytää enemmän aikaa koska siitä tulee hyvä mieli. Lakkasin kynsiä, läträsin erilaisten purkkien kanssa: kuorintaa, itseruskettavaa jne. Meikkaaja Laura laittoi mulle käsiin vielä Vita Liberatan Body Blur vartalomeikkiä ja sillä saa loihdittua ihosta kyllä mielettömän. Kesällä etenkin aivan upea tuote laittaa jalkoihin väriä tasoittamaan kun on hame päällä!


Ensi viikolla koittaa syyslomakin. Olen joutunut siirtämään sinne vähän töitä kirjan tieltä, mutta muutoin viikko on kyllä melkoisen rento. Viikonloppuna on taas NLP koulutusta. Ja nyt on myös kaikkea ihanaa ohjelmaa ja ystävien näkemistä, pitkästä aikaa. Teatteria ja Hengen ja tiedon messut ovat muuten viikonloppuna. Sinne on tarkoitus myös suunnistaa. 

Tämä syksy on ollut tosi työn täyteinen. Haluan kuitenkin välttää sanomasta, että on ollut kiire. Kiire on asia jonka itse päässämme luomme, samoin stressi. Pyrin elämään päivä kerrallaan ja muistan nauttia kaikesta. Nautin siitä kun ulkoilutan koiraa, nautin yhteisistä hetkistä lapsen kanssa tai nautin siitä että saan istua autossa matkalla asiakkaalle äänikirjaa kuunnellen. Elämästä ja pienistä hetkistä pitää nauttia. On ehkä klisee sanoa, että ne hetket ovat joskus isoimpia. Mutta niin se menee. Myös tämän kiireisen syksyn aikana olen muistanut palkita itseäni aina tietyn asian jälkeen ja palkinnon ei tarvitse olla aina mikään iso. Se voi olla hömppäsarjan katsominen tai se voi olla kahvihetki ystävän kanssa. Kirjasta palkitsin itseni kauniilla rannerenkaalla. Sitä katsoessa muistan aina tämän syksyn ja ensimmäisen kirjaprojektini. 

Ihanaa viikkoa teille ja eiköhän blogikin tästä taas vähitellen heräile eloon!

1 kommentti:

  1. Oi miten ihanaa on lukea siitä, miten sinun unelmista tulee totta. Olet tehnyt kyllä hurjasti töitä unelmiesi eteen ja se täytyy sanoa, että kaikesta huomaa, että teet juuri sitä juttua mitä pitääkin!

    VastaaPoista