Sports Lady®

Sports Lady®

2.2.2020

Vähennä selluliittia, kiinteydy ja paranna aineenvaihduntaasi yksinkertaisella konstilla

Viikkoon olisi hyvä kuulua monipuolista ja vaihtelevaa liikuntaa ja monella sitä kuuluukin. Mutta se mikä usein unohtuu, on venyttely. Muutama hyvä syy miksi sitä kannattaisi muistaa myös tehdä. 


Ehkä eniten venyttelyn aloitaamiseen voisikin houkuttelella se, että se vähentää selluliittia, 
sen avulla myös kiinteydyt ja parannat aineenvaihduntaasi? 


Dynaaminen syvävenyttely kiihdyttää aineevaihduntaa ja kuona-aineiden poistuminen kehosta vilkastuu. Harjoittelun avulla ulkonäkö ja hyvinvointi paranevat vähitellen. Harjoittelu ei poista selluliittia yhdessä yössä, mutta se on hyvä alku!

Ja tietysti huomaat muutoksen olotilassa, ryhdissä ja siinä, että keho tuntuu kevyemmälle. Venyttely on tärkeää etenkin silloin, kuin ikääntyy, koska nivelten liikeradat pienenevät. Kun lihakset palautetaaan luonnolliseen pituuteensa, ne eivät myöskään purista verisuonia. Silloin aineenvaihdunta ja verenkierto toimivat tehokkaasti. Hyvin huolletut lihakset ovat vahvat, rennot ja kimmoisat. Ne kestävät vahingoittumatta satunnaiset kaatumiset tai törmäilyt ja loukkaantumiset ja rasitusvammat vähenevät.

Itse koukutuin venyttelyyn 2014 ja kun huomasin miten se parantaa myös ulkonäköä, olotilan lisäksi, olin koukussa. Venyttelen päivittäin. Kesällä ja kivalla kelillä yhdistän venyttelyn koiran kanssa ulkoiluun. Menemme koirapuistoon, jossa heitän palloa koiralle ja venyttelen samalla. Tämä venytys löytyy myös kirjastani Sinä onnistut, mutta laitan teille vielä videon! Se on yksi ehdoton lemppariliikkeeni. 



Lauantaina 29.2 järjestän Aleksanterin Teatterilla Workshopin "Makeanhimo hallintaan ja virkeyttä arkeen venyttelyn avulla". 
Täältä voit lukea siitä lisää! 

Workshopissa ohjaan venyttelyharjoituksen sekä mentaaliharjoituksen makeanhimosta eroon pääsiseksi. Mutta mikä parasta, näiden ohjattujen harjoitusten lisäksi se sisältää myös Sinä onnistut - tee elämäntapamuutos ja toteuta unelmasi -kirjan (jossa on lisää venyttelyharjoituksia ja muitakin treeniohjeita niin keholle kuin mielellekin) sekä ihanan Anumati Naturals päivävoiteen. Kirjassa kirjoitan myös luonnonkosmetiikan tärkeydestä osana hyvinvointia, ja osallistujia hemmotellaan nyt Anumatin ihanalla tuotteella. Katso sivuilta tarkemmin mitä workshop sisältää ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajallinen määrä. Aivan mahtavan ihana lauantai tulossa! 

Early bird -hinta teille lukijoille on vain 45 eur (normaalihinta 65 eur). Tähän hintaan voit lunastaa tämän timanttisen workshopin itsellesi verkkokaupassa 8.2 mennessä. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti