Sports Lady®

Sports Lady®

19.2.2020

Mehupaaston kuulumisia



Täällä ollaan lomatunnelmissa. Viikko on vapaata ohjauksista ja tämän viikon olen todella suonut vain itselleni. Lapsi on isänsä kanssa reissussa, joten ylhäistä yksinäisyyttä riittää koko viikon verran. Maanantaina aloitin mehupaaston ja paastotunnelmissa on mennyt tämä alkuviikko. Kirjoitan blogiin sitten koostetta kokemuksestani. Tämä on ensimmäinen paasto, jonka olen tehnyt. Takana on kohta kolme päivää, ja tämä on ollut tosi positiivinen kokemus. Olen mehustanut itse, en hankkinut paastopakettia. 

Treenit tällä viikolla ovat olleet joogaa, syvävenyttelyä, ulkoilua koiran kanssa ja tänään tein kevyen jumpan kotona. Muutamia liikkeitä vain, herätelläkseni kehoa. Paaston tavoitteena ei ole pudottaa painoa, vaan enemmänkin levätä ja palautua ja kuunnella omia ajatuksiani, puhdistaa keho ja mieli. 

 Mehupaaston aikana voi myös hyvin tehdä treenejä. Rankkojakin jos haluaa, mutta lyhyitä. Tämä ehkä enemmän silloin, jos haluaa pudottaa painoa ja resetoida kehoa. 

Mehupaasto on hyvä keino päästä käsiksi uusiin elämäntapoihin. Haaste tietysti paaston kanssa on aina siitä laskeutuminen, ja kuinka syömistään jatkaa. Mutta tästä aiheesta lisää sitten ensi viikolla!




On kyse sitten paastoamisesta tai minkä tahansa asian loppuunviemisestä, on omalla ajattelulla todella suuri merkitys. Uskon, että oikea aika paastolle elämässäni oli vasta nyt. Henkinen valmistautuminen on vähintään yhtä tärkeää kuin muukin valmistautuminen. Päänsärky ei ole vaivannut, ei myöskään heikotus tai muukaan negatiivinen asia. 



Paaston ansiosta olen myös kokeillut paljon erilaisia ihania mehuja, ja laitan teille tähän yhden. Tässä mehussa on B- ja C-vitamiinia, beta-karoteenia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, natriumia ja kaliumia. Ja se on ihanan makuinen!

Punajuuri-ananas mehu

1/4 ananas
2 porkkanaa
1 punajuuri
inkivääriä
persiljaa

Kuori ja mehusta ja nauti tuoreena!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti