Sports Lady®

Sports Lady®

28.6.2020

Kesäistä aamupalaa ja välipalaa


Kesällä on ihana mahdollisuus syödä tuoreita marjoja, kasviksia ja kaikkea kevyttä. Kuumien kelien tullen olen taas tehnyt tuorepuuroa ja sen kanssa menee marjat:

50g glut kaurahiutaleita
10g chian siemeniä
250g makeuttamaton kookosmaitojuoma

Nämä laitan lasipurkkiin yön yli. Aamulla maustan puuron ripauksella himalajan ruususuolaa ja luonnon vaniljaa. Ja siihen marjat päälle. 
Näillä helteillä toisaalta nälän tunnetta ei aina ole tullut päivän aikana ja liikuntamääräkin on ollut vähäisempi. Tällä hetkellä kuvataan Sinkkuäidille Sulhanen ohjelmaa, ja kuvauksia on ollut paljon. Ne ovat pitkiä päiviä ja keskittymistä kameran edessä tarvitaan. Keho tarvitsee enemmän lepoa ja lempeitä lajeja. Treenien sijaan olenkin venytellyt ja käynyt pienillä kävelylenkeillä koiran kanssa. 

Hyviä eväitä ovat olleet pensasmustikat ja kirsikkatomaatit. Ne ovat helteelläkin helppoja kuljetettavia laukussa mukana. 

Huomenna on viimeinen työpäivä ohjausten kanssa, sitten jään kesälomalle. Tosin yrittäjän kesäloma ei tarkoita totaali lomailua, vaan hallinnollista hommaa riittää kyllä senkin aikana. Mutta toki sitä lomaakin tulee olemaan. Sitä kovasti olen odottanut vaikka työni ihanaa onkin. Syksyllä sitten jaksaa taas kun on ladannut akut hyvin. Mutta kuvaukset jatkuu vielä ja niiden parissa menee loman ensimmäiset viikot. Luvassa on varmasti tosi jännä kausi ohjelmaa, sen verran voi sanoa :)Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti