Sports Lady®

Sports Lady®

23.6.2020

Transformation Tuesday - asiakkaan muutostarina

Verkkovalmennukset ovat olleet upea tie niin monen elämäntapamuutokseen. Ihana valmennettavani Mia jakaa teille oman tarinansa tässä. Silloin kun kehossa on kiputiloja ja kroppa ei toimi, oikea ratkaisu ei ole tehdä kovia treenejä ja tiukentaa syömisiä. Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennus on ollut monelle käänteen tekevä kohta sen antamien tulosten vuoksi, lempeään tyyliin. Vähemmän on enemmän ja silti tuloksia alkaa tulla samantien. Lue miten Mian matka alkoi vuosi sitten. 


"Huhtikuussa 2019 perheemme lomaili Havajilla. Ensimmäinen kuva on otettu siellä Waikiki Beachilla. Kuvan nähdessäni suoraan sanottuna järkytyin, vaikka tavallaan asian kyllä jo tiedostin. Katsoin kuvaa ja mietin, että jokin muutos pitää nyt tapahtua sekä syomisessa että liikkumisessa. Järkytyin varmaan pääasiassa siksi, että harrastin aktiivisesti liikuntaa. Ohjelmaani kuului riippuen aikataulusta 2-3 kertaa viikossa bodypump, kerran viikossa bodyflow, 1-2 viikossa spinning tunti sekä kävelylenkit. Tuolla Havaijilla pääsin ensimmäistä kertaa melkein kolmeen kuukauteen juoksemaan ilman kipua molempien jalkojen penikoissa, joka oli alkanut hallitsemaan myös kävelylenkkejä. Juokseminen tuntui hyvältä ja ihanalta. Koko kevään olin miettinyt, että missä se  vika on että ne penikat ärtyvät niin kovasti juoksemisesta. Mieheni oli useamman kerran pohtinut voisiko syy olla bodypumpissa ja teenko liikkeet siella teknisesti oikein, joka aiheuttaa kipua jaloissa. Oikeastaan tämä kuva ja kiputilat jaloissa laittoi minut vielä tarkemmin kiinnittämään huomiota ja kiinnostumaan Hannan instagram tilistä. 

Monta kertaa kesän 2019 aikana mietin, että olisi todella mielenkiintoista osallistua Hannan  tunneille tai kursseille. Ajattelin kurssin tuovan sen loppusilauksen ja kannustuksen tavoitteen saavuttamiseen. Elokuussa 2019 päätin tarttua tuumasta toimeen ja osallistuin Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennukseen. Ensimmäinen punnitus oli kyllä aika kamala, mutta toisaalta se totuus oli suoraan silmien alla, sillä vaaka ei valehtele. 

Aineenvaihdunta käyntiin -verkkovalmennus alkoi samaan tuloksia saman tien, eikä lopulta ollut kovinkaan vaikeaa  päästä eroon herkkukierteestä, sillä herkuttelu on ruokavalioni suurin kompastuskivi. Reilu viikko verkkovalmennuksen alkamisesta ja työkaverit totesivat, että olet laihtunut. Siinä kohtaa en ollut itseäni uudelleen edes punninnut. Kotona vaaka alkoi näyttämään jo mukavampia lukemia, mutta silti matkaa oli vielä edessä. 

Aineenvaihdunta valmennuksen jälkeen jatkoin siivottua ruokavaliota ja tammikuussa 2020 osallistuin Body by Sports Lady verkkovalmennukseen. Nyt vielä kuntoon se lihaskunnon harjoittaminen Hannan ohjeilla.  Ja se oli kuin taikaa keholle, joka muuttui kiinteämmäksi ja vahvemmaksi. Ainoa, mikä on kuntosalilta jäänyt liikunta ohjelmaan on Bodyflow ja ajoittain spinning. 
Tällä hetkellä kykenen myös juoksemaan ja kävelemään ilman kipuja jaloissa. Pienen takapakin otin, kun tein kotona taas jostain netistä napatulla ohjeella lihaskuntoa ja sain selän todella kipeäksi pariksi paivaksi. Paluu taas Hannan ohjeiden pariin, eika mitaan vaivoja ole ollut. 

Ja siis täysin uskon siihen, että Hannan ohjeilla olen vahvistanut kehoa niin, että olen kiinteytynyt ja tullut vahvemmaksi. Lisäksi Hannan sekä liikunta että ruokavalio ohjeet ovat tehneet minusta 12 KILOA kevyemmän ja vaatekoko on pienentynyt 2 kokoa. Viela tavoitteena olisi muutamia kiloja tiputella, mutta rauhassa edetään tavoitteen saavuttamiseksi. Ainoa mikä pitäisi muistaa on LEPO, silla suorittaja tyyppinä vahan unohdan valilla, että keho kaipaa lepoa kehittyäkseen, mutta näiden asioiden kanssa painimisessa kaivan esiin merkityt kohdat Hannan kirjasta

Kiitos Hanna tuesta ja inspiraatiosta!!!"Seuraava Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennus alkaa 3.8 ja siitä heti perään viikon kuluttua alkaa Body by Sports Lady verkkovalmennus. 
Tutustu valmennuksiin täältä

Kun ilmoittaudut molempiin, saat jälkimmäiseen valmennukseen 20% alekoodin. Tarjous on voimassa 15.7 asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti