Sports Lady®

Sports Lady®

9.4.2017

Meikkilöytöjä


Viikonloppuna oli Messukeskuksessa Luonnonkaunis -messut. Ehdin piipahtamaan siellä  sunnuntaina. Koko viikonloppu on mennyt synttäreitä valmistellessa ja eilinen sen lisäksi fudispeleissä ja kaverisynttäreillä Megazonessa. Luonnonkaunis -messuilla oli todella monipuolinen tarjonta ihanaa luonnonkosmetiikkaa sekä mielenkiintoisia luentoja. Luonnonkosmetiikkaa ostin myös perjantaina Ruohonjuuresta. Lähdin silloin hakemaan hunajaa, ja lähdin kotiin hunajan ja parin meikkituotteen kanssa. 

Messuilla törmäsin tänään ranskalaiseen Zao luonnonkosmetiikkasarjaan, joka on mun mielestä aivan huumaavan kauniisti pakattu. Bamburasioihin. Rasiassa on magneetti, siihen saa esim poskipunan ja kuultopuuterin kätevästi. Puutereissa on magneettipohjat, joten ne napsahtavat kätevästi rasiaan. Myös primeriin voi ostaa täyttöpakkauksen. Tuotteissa korostuu taloudellisuus ja ekologisuus. Rakastuin puuterin väriin ja kummankin tuotteen laatuun. Testattiin osastolla miltä ne näyttävät ja tuntuivat iholla. Nämä Zaon tuotteet sain messuilta. 

Zaon meikit kunnioittavat niin ihoa kuin luontoakin. Ainesosat tuotteissa ovat 100% luonnonmukaisia. Tuotteissa ei ole synteettisiä ainesosia. Eläinkokeita ei myöskään ole näiden tuotteiden vuoksi tehty. 

Meikkejä myydään mm. Pur-kaupassa ja lisää infoa näistä löydät täältä sekä Zaon facesta ja Instasta.


Ruohonjuuresta ostin bb-voiteen ja pari uutta luomiväriä. Ennestään mulla on olleet myös nuo bo-ho:n meikkipuuteri ja ripsari. Luomivärit olivat yhtä hyviä kuin muutkin tuotteet. Hinta-laatu suhde niissä on hyvä. Tuo bb-voide oli myös perjantain uusi hankinta. Hyvää kesää vasten, siinä on suojakerroin myös. 
Meikit olen vaihtanut kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Myös rasvat ja pesuaineet ovat vaihtuneet täysin niihin viime vuosien aikanana. Ei tarvinnut Hulluilta Päiviltä bongata mitään kosmetiikkaa tänäkään vuonna. Luonnonkaunis -messuilta sen sijaan mukaan tarttui paljon ihania löytöjä, joista postaan lähiaikoina. Iho tykkää kun sitä ei tuki kaikenlaisilla synteettisillä aineilla. 
Illalla kävin äänestämässä vielä meidän synttärijuhlien jälkeen. Nyt on melkoisen väsynyt, mutta onnellinen olo tästä viikonlopusta. Oli ihana breikki synttäritohinan keskellä päästä messuille. Kiitos siitä järjestäjille! Ja ihanat juhlat oli meillä perheen ja kummien kesken. Rakkaita ihmisiä ja lapsi oli tosi iloinen näistäkin juhlista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti