Sports Lady®

Sports Lady®

23.4.2017

Ruokapäiväkirja matkalta

Terkkuja Tallinnasta! Olin eilen siellä päiväreissulla katsomassa lapsen jalkapalloturnausta. Oli luvattu tosi huonoa keliä, vettä ja räntää. Ja olin tietysti varustautunut vedenpitävin kengin, Coretex housuin ja vedenpitävällä takilla. Onneksi huonot kelit eivät sinne tulleet vaan jäivät tänne Helsingin ylle. Pojat saivat pelata kuivina ja me vanhemmat säästyimme viime vuoden kaltaiselta värjöttelyltä sateessa. 

Koska ollaan kerran dieetillä, piti päivän syömisiä vähän suunnitella. Kun teen jotain, teen 100%:sti eli mietin päivän kulun etukäteen ja varauduin eväillä. Reppuun laitoin pari vesipulloa ja eväät. 

Lauantain ruokapäiväkirja

Aamupala kotona klo 5.30
Gluteenitonta kaurapuuroa veteen keitettynä ja mustikoita
Munakasta
Kahvia kauramaidolla

Laivassa kahvi mustana klo 8.00

Välipalaa kentän laidalla klo 11.15
- porkkanaa, paprikaa, kanaa, parapähkinöitä

Kahvilassa pelikavereiden vanhempien kanssa klo 12.15
- espresso

Lounas kannustusjoukkojen kanssa ravintolassa klo 14.30
- salaattia jossa lohta ja kananmuna (kastikkeet pyysin erikseen ja laitoin öljykastiketta salaattiin)

Välipalaa laivassa klo 19.30
- keitetty muna, kahvin kanssa protskupatukka

Iltapala kotona klo 22.30
- luonnonjugurttia, mustikoita, paahdettua pellavansiemenrouhetta ja hunajaa sekä mulpereita


välipala ja lounas
Kahvia meni enemmän kuin ikinä kotona. Yleensä juon aamulla yhden ison kupin ja sen jälkeen en ollenkaan. Kuitenkin oli niin kylmä sää, että jotain lämmikettä sitä kaipasi ja jotain piti ottaa seuraksi kun muutkin tilasivat juomia. Kotiin tullessa olin illalla niin katki, että en jaksanut jugurttia kummoisempaa tehdä. Maitotuotteita vältän, mutta luonnonjugurtti on niin sanottu hätävara. Aamu viiden herätys ja koko päivä reissussa väsyttivät kyllä kunnolla, kävelyäkin tuli edestakaisin pelikentän ja kahvilan/lounaspaikan välillä. Muuten kuljettiin Uberilla. Se on kyllä todella edullista Tallinnassa, jopa neljä kertaa halvempaa kuin tavalliset taksit. Uusi Tallinkin terminaali oli tosi hieno ja auton pystyi kätevästi jättämään EasyParkilla pysäköiden parkkiin. Itse laivamatkakin oli super edullinen, vain 24 eur edestakaisin. Takaisin tullessa oli uusi Megastar -laiva, jolla en ollut vielä reissannut. Tänään nukuin aamulla niin pitkään kuin nukutti ja lähdin lenkille, räntäsateesta huolimatta. Taas kerran varusteet kunniaan! Goretex puku päälle ja vedenpitävät lenkkarit jalkaan ja sain nauttia raittiista ilmasta ja aamulenkistä. Musta on oikeasti kiva olla dieetillä pitkästä pitkästä aikaa. Se tuo jotenkin elämään tietynlaista rytmiä ja ryhtiä. Nälkä ei ole kun syö tarpeeksi usein, eikä herkkujakaan tee mieli. Kokonaista kuusi päivää takana :D


Tierran Goretex puku on ollut yksi parhaista ostoksista 

Salomonin vedenpitävät kengät


Aamulenkin jälkeen oli aikaa rauhassa tehdä aamumehu, ja sen päälle kunnon aamiainen. Oli aikaa lukea Hesari ja nauttia kiireettömästä aamusta kaikessa rauhassa. Tänään on saanut vain olla ja nyt vielä pitämään illan kahvakuulatunti Kumpulaan! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti