Sports Lady®

Sports Lady®

15.4.2017

Rinteessä


Hei ja ihanaa pääsiäistä. Sitä varmaan voi toivottaa vieläkin, vaikka tässä nyt on lomailtu jo tovi. Me on täällä Rovaniemellä lapsen kanssa otettu aika rennosti. Vietetty aikaa Jaanan luona, heidän ihanan perheensä kanssa. Eilen käytiin kylpylässä uimassa ja lillumassa. Illemmalla sitten Jaanan kanssa käveltiin jäällä. Meillä kotona on jäät lähteneet jo aikoja sitten. Tuolla oli niin valkoista ja kirkasta vielä illallakin, että alkoi melkein pyörryttää se lumen määrä :)Ja tää talvi ja ihana lumi täällä. Oikeesti niin huippua! Kotona kun pakkailin tavaroita meille pääsiäisen reissua varten, oli vaikea miettiä mitä ottaa mukaan ja kuinka orientoitua talveen. Kotona ollaan kuitenkin kuljettu lenkkareissa jo niin pitkään. Täällä on saanut taas ottaa käyttöön täydet talvitamineet. Ihanaa kun on lunta <3 Ja pakkasta ei ole kuitenkaan kuin aste tai pari. 


Tänään sitten suunnistettiin Ounasvaaralle laskemaan. Ja vaikkakin hiihtokeskus on aika pieni cityhiihtokeskus keskellä kaupunkia, oli siellä rinteet hyvässä kunnossa. Oikeasti oli ihana laskea. Ihmisiä ei ollut paljoa eikä tarvinnut jonottaa mihinkään. Olin tosi onnellinen, että oltiin laskemassa tänään täällä eikä super ruuhkaisissa hiihtokeskuksissa muualla. Ylläkselle tosin ei tästä olisi kuin parisataa kilsaa, mutta ihanaa on yhdistää vähän laskettelua ja sitten ajanviettoa yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa. Ja hyvin meillä täällä koko päivä meni. Keskus aukesi kymmeneltä ja meni jo viideltä kiinni. Ihan kymmeneltä ei mäessä oltu, mutta jo yhdeltätoista kyllä. Kuusi tuntia rinteessä.

Talvi on kyllä aivan ihanaa, ja ihanaa on saada siitä nauttia vielä. Maananataina sitten kotiin keväiseen Helsinkiin. Kivaa iltaa teille, nyt venyttelyä ja sauna päälle.

2 kommenttia:

  1. Rovaniemeläislukija täällä hei! Paikallisesta on tosi kiva kuulla, että viihdy täällä ☺ Nyt vielä ilo irti loppulomasta, toivottavasti kelit suosivat! Nyt on ollut aika vaihtelevaa, vuoroin lumisadetta ja vuoroin aurinkoa, onneksi kuitenkin pääosin poutaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä hyvin viihtyy. Aika jännät kelit kyllä kun välilä paistaa ja tulee samaan aikaan lunta, tai jompaa kumpaa vuorotellen. Tykkään kun on rauhallista ja kaunista :) Kiva kun laitoit kommenttia. Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinne ja me nautitaan ehdottomasti loppulomasta!

    VastaaPoista