Sports Lady®

Sports Lady®

7.4.2017

Perjantain salitreeni ja viikonlopun tunnelmia


Ihanaa perjantaita! Kuvassa aamun juoma jonka nautin vihermehun sijaan tänään. Vatsaa litistävä ja aineenvaihduntaa parantava shotti on ollut aiemminkin blogissa. Sen reseptin ja terveyshyödyt löydät täältä aiemmasta postauksesta. 

Tänään otin yhden ohjauksen, vaikka perjantai on periaatteessa vapaapäivä. Yrittäjänä kuitenkin pitää joustaa ja lipsua omista vapaapäiväyrityksistään. Monta vuotta tein 6 päiväistä viikkoa, ja kyllä se 5 päiväinen viikko vaan on niin luksusta. Sitä olen yrittänyt noudattaa parin viime vuoden ajan. Mutta tämänkin aamun ohjaus oli kyllä niin kiva, että se ei mitenkään laskenut energiatasoja. Päinvastoin :) Asiakkaan kotona treenattiin ja oon vaan niin iloinen siitä miten ihania ja mahtavia tyyppejä mun treenattavat on!

Ohjauksen jälkeen pääsin sitten hoitamaan meidän melkein 10-vuotiaan juhlajärjestelyjä. Lähdin ostamaan lahjaa ja synttärijuhlien ruokien valmisteluihin tarvittavia ostoksia. Huomenna on kaverisynttärit ja sunnuntaina tulee perhe ja kummit. Huomisen selviän kuskaamalla pojat Megazoneen, mutta sunnuntaita varten kaivataan vähän valmistelua. Siivoilin ja laitoin ruokaa ja iltapäivällä oli taas kuskin hommia vuorossa..


Iltapäivällä oli sitten lapsen treenit ja yleensä olen perjantaisin jo aika zippi eikä tulisi mieleenkään lähteä treenaamaan salille ihan kunnolla. Yleensä menen uimaan/vesikävelemään tai hoidan perjantain ruokaostokset. Nyt kuitenkin oli virtaa. Itse asiassa olen ottanut koko viikon hirmu rauhallisesti töiden lisäksi, siitä se johtui. 


Sitten kuitenkin siihen treeniin..

Salilla lämmittelin ensin polviseisonnassa pallon päällä kepin ja pienten käsipainojen kanssa. Sitten kyykkyjä ja 1 jalan maastavetoja bosun päällä isomman käsipainon kanssa. Konttausasennossa pallon päällä jalan nostoja ylös ja sivuille... Punnerruksia jalat pallon päällä ja kädet bosun päällä. Ojentajapunnerrusta taljassa pallo päällä polviseisonnassa. Samassa asennossa käsipainoilla hauiskääntöä. Sitten erilaisia heilautuksia pallon päällä polviseisonnassa. Välillä seisoin puolapuiden vieressä pallon päällä jalat suorana. Sitten punnerrusta niin, että jalat oli pallon päällä ja kummankin käden alla oli oma pallonsa. Lankutusta samassa asennossa. Rintaa ristikkäistaljassa pallon polviseisonnassa pallon päällä. Ja kaikenlaista kikkailua. Lopuksi vielä crosstrainerilla steppailin vartin ja venyttelin. Joskus olisi ihan hauska kuvata koko oma treeni, mutta itsekseen kuvaaminen on hieman haastavaa.. Etenkin salin prime timen aikaan. Kun yrittää olla osumatta muihin kanssatreenaajiin kameran linssillä..

Viiden aikaan oli aika paljon porukkaa Käpylän 24/7 salilla. En oo tottunut ollenkaan treenaamaan sellaiseen aikaan ja sitä sai todella väistellä ja odottaa vuoroaan. Tällä salilla oli kuitenkin tosi kiva meiniki ja kanssatreenaajat vuorottelivat mielellään. Ja itselle tuli tosi hyvä mieli, kun ihan ventovieraat ihmiset moikkasivat hymyillen. Jotenkin sitä ajattelee, että tämäkin sali on niin massasali, mutta kyllä sitä vaan pientä hyvää fiilistä täältäkin löytyy. Yleensä suosin Oulunkylän 24/7:aa, sillä siellä on jotenkin kotoisampi tunnelma pienempien tilojen takia. Mutta kyllä täälläkin kiva fiilis oli :)Illalla treenien jälkeen pidettiin pizzaperjantain sijaan sushi bowl perjantai. Tää on meidän kummankin lempparia.


Aamulla on taas aikainen herätys, vielä aikaisempi kuin töihin ja kouluun. Fudispeleissä on oltava kasilta aamulla. Sitten Megazonen synttärit ja sitä seuraa siivous- ja juhlienjärjestelyrumba. Eli vapaapäivä treeneistä ;) Ruuhkavuodet..?

Ihanaa viikonloppua teille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti