Sports Lady®

Sports Lady®

25.8.2017

Kosmetiikka- ja viikonloppujuttuja




 Työviikko on vedetty onnistuneesti läpi ja nyt alkoi sitten vapaat aina sunnuntai-iltaan asti. Töiden jälkeen kävin asioilla, piti hakea uusi ripsiväri ja shampoota, kaikkea toimistotarviketta, lapselle juttuja, uusia passia ja ruokakaupassakin piti käydä. Tuntuu muuten että ruokakaupassa saa käydä jatkuvasti ja meillä on silti jääkaappi aina tyhjä :) Kaksi urheilevaa ja liikkuvaa ihmistä tyhjentää sen hetkessä. 




Ostin ripsarin taas Ruohonjuuresta. Mulla on ollut muutaman ripsarin verran Bohon tuuheuttava ripsiväri. Siinä on hyvä hinta-laatusuhde (17 eur). Nyt Ruohonjuuren myyjä suositteli kuitenkin tätä Avrilin ripsaria (joka on vielä paljon edullisempi 14 eur!), joka myöskin kuuluu siihen luonnolliseen valikoimaan mitä käytän. Meikit on vaihtuneet vallan Stockan puteleista luonnolliseen kosmetiikkaan viime vuosina ja olen todennut käyttämäni tuoteet tosi hyviksi. Pysyvät naamassa hyvin tässä liikunnallisessa elämäntyylissä. Enhän mä kyllä kauheasti meikkaa, mutta vähän kuitenkin.. Ja muuten ne NUORI -tuotteet on olleet aivan ihania, joista kirjoittelin viime viikonlopun "Viikonlopun hemmottelua" postauksessa. Tuo taisi jäädä julkaisematta facessa silloin alkuviikosta, joten käy kurkkaamassa viime viikonlopun meiningit jos se meni ohi :)


Hiusten värjäämisen olen myös lopettanut. Tällä hetkellä väri on täysin oma ja osittain "liukuvärjätty", sillä latvassa on vielä vanhaa vaalennettua hiusta. Harmaata sieltä vähän pukkaa, mutta ei pahasti vielä. Shampoot ovat myös luonnollista versiota. Kesällä ostin Redkenin shampoon alesta, mutta se teki hiukset niin liukkaaksi ja muoviseksi etten pysty sitä käyttämään. Toimii varmasti silloin kun hiuksissa on väriä, mutta luomu tukka vaatii luomut tuotteet. Ja mieluummin niin. 




Tuo keskimmäinen Urtekramin shampoo on ollut tosi hyvä ja samoin tätä Unique haircaren shampoota (jonka ostin myös tänään) olen käyttänyt viime syksystä asti säännöllisesti. Urtekramin jätettävä hoitis on myös hyvä, nyt se toimii hyvin kun omassa tukassa ei ole enää väriä. Aiemmin se ei toiminut kun värjäsin hiuksia. Kookosöljyä laitan myös säännöllisesti hiusnaamioksi. Hieron sen päänahkaan ja koko hiukseen. Annan vaikuttaa puoli tuntia ja pesen tukan. Tulee todella hyvinvoiva ja kiiltävä tukka (mitä se nyt ei ehkä tuossa alla olevassa kuvassa ole päivän juoksemisen jälkeen, haha). 



Asioiden hoitamisen lisäksi päivä on mennyt ruokaa laittaessa ja sählätessä. Hain monta kassia ruokaa ensin kaupasta. Aloin laittaa thaimaalaista, huomasin että kookosmaito puuttui, menin Alepaan, jatkoin ruuanlaittoa ja huomasin että korianteri puuttui.. No kolmas kerta kauppaan. Alepan myyjääkin jo nauratti kun sanoin että haen ainekset yksi kerrallaan. Ruoka valmistui lopulta ja siinä sivussa vähän venyttelin. Tänään lepoa treeneistä ja liikkumisesta. Ja viikonloppuna pitää tietysti herkutella aina vähän. Aloitin herkuttelun kauppareissulla Puhdas+ kollageenisuklaalla. Mansikoita ja jäätelöä sitten illemmalla ja ostin pari sisustuslehteäkin. Erittäin relax koti-ilta siis luvassa taas! Ihanaa viikonloppua ja pysykää kuulolla. Seuraava postaus jatkoa suositulle "Kapeampi vyötärö" -postaukselle!

4 kommenttia:

  1. Kiitos ripsari vinkistä👍 täällä herkutellaan riisijäätelöllä johon ripaus Krav:n jauhettua luomu lakritsinjuurta ja sekaan voi murentaa vähän gluteenitonta keksiä :) Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä niin hyvä löytö että oli pakko jakaa heti täällä. Kuulostaa ihanalle herkulle. Samoin sinne ja sunnuntaina on taas virtaa kahvakuulassa :)

      Poista
  2. Kiitos ripsarivinkistä. Nyt menossa kokeiluun Boho, ja seuraavaksi sitten siis Avril! Boholla on myös tosi kivat kynsilakat, niin luomua kun lakat voi olla...Ja Urtekramin hiuksiin jätettävä on pelastanut mun latvat. Terv, ingrid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bohon meikit on kyllä hyviä. Pysyykö kynsilakat miten? Entä kuivuuko ne hyvin? Niitä pitää kokeilla 😊 Ihanaa viikonloppua!

      Poista