Sports Lady®

Sports Lady®

5.8.2017

Viikonloppufiiliksiä ja syömisistä



Tästä tulikin ihana ja aurinkoinen viikonloppu! Eipä olisi uskonut perjantaiaamun ja päivän sateiden jälkeen. Golfia oon päässyt pelaamaan taas tällä viikolla ja joka kerta siitä aukenee jokin uusi juttu. Ihan mahtava tunne. Laji on kyllä verottanut vähän muuta harrastamista, mutta sitä toisaalta ehtii kun syksy alkaa ja tunnit ja työt pärähtää kunnolla käyntiin. Sitten ei ole edes aikaa pelata näin. Alkuviikosta pääsin pari kertaa ystävän vieraaksi pelaamaan Gumböleen ja se oli tosi kiva kenttä. Vähän kuin Tuusula, jossa oon pelannut sitten muuten tällä viikolla. Tänään vielä pelaamaan ja sitten ensi viikko meneekin valmistautuessa alkavaan koululaisen uuteen lukuvuoteen. 



Aamut on alkaneet vihermehulla tälläkin viikolla. Kunnon aamiaisen olen nauttinut myös joka päivä, mutta koska työt ei vielä ole niin täysillä käynnissä, menee syöminenkin helposti vähän epäsäännölliseksi. Blogin perusteella musta saa (kuulemma) ihan super terveysintoilija kuvan. Sitäkin varmasti olen, mutta kyllä elämä oikeasti on ihan tosi rentoa. Moni yllättyy kun tutustuu minuun paremmin. Syömisten kanssa on pitkään ollut todella rento meininki. Olen kyllä ollut joskus aikamoinen tiukkis. Ainoa mitä vältän edelleen ovat maitotuotteet, syystä että ne saattavat lisätä erilaisia tulehdustiloja kehossa ja lisätä ylähengitysteiden limaisuutta. No jäätelöä ei tietysti lasketa maitotuotteeksi, sitä on mennyt kesällä paljon. Syön ihan siis ihan tavallista ruokaa. Se yllättää monen. Itse en voisi koskaan elää ihmisen kanssa joka vahtisi jokaista suupalaansa, kokisi huonoa omatuntoa herkuista, saatikka punnitsisi kaiken mitä suustaan laittaa alas. Normi arjessa syön todella paljon kasviksia ja marjoja, kalaa ja hyviä rasvoja ja myös pastaa/riisiä. Kesällä syöminen on mennyt nyt enemmän sen "roomalaisen dieetin" suuntaan. Eli pastaa, jäätelöä, leipää, pizzaa.. Karjalanpiirakoita ja hampurilaisia.. Ja lasi viiniä silloin tällöin. Välillä salaattiakin kyllä. Golfbagin vakiovarustus on ollut vaalea sämpylä, jonka välissä on juustoa ja voita ja kurkkua. Se maistuu ulkona kyllä niin hyvältä! Eikä ole tippaakaan tarvinnut huolehtia lomakiloista. Kun pitää syömisessä kohtuuden ja liikkuu sopivasti, voi syödä aika huoletta kaikkea. 


Tänään olisi tarkoitus mennä taas pelaamaan, mutta sitä ennen pieni pyörälenkki ja porrastreeni! Portaissa saa hyvän jalkatreenin kun tekee erilaisia kyykkyjä ja jalannostoja. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille <3 Otetaan rennosti ja nautitaan elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti