Sports Lady®

Sports Lady®

29.3.2018

Litteä vatsa -kotitreeni kahvakuulalla



Pääsiäinen on ihan juuri! Täällä on tarkoituksena ottaa pääsiäinen hyvin rauhallisesti. Lomailen ja tunneistakin on taukoa. Aion levätä ja treenata itse, lukea, löhötä ja olla vain. Detoxia on takana nyt 13 päivää ja olen pysynyt tiukkana herkkujen ottamisen kanssa. Onhan se vähän vaikeaa kun talo on täynnä suklaamunia ja lapsi ottaa välillä jotain herkkua. Toisaalta hyvä ja virkeä olo motivoi. Tarkoitus on olla myös pääsiäinen herkuttelematta. Sitten pääsiäisen jälkeen lähden reissuun muutamaksi päiväksi. Joskos sitten soisi pienen herkuttelun itselleen kun detoxia takana tunnollisesti kolme viikkoa. 

Mutta sitähän se on. Herkkuja on pääsiäisenäkin tarjolla. Kuten hiihtolomalla ja vappuna, juhannuksena ja niin edelleen. Kaikkea ei ole pakko ottaa ja kun pitää herkuttelun kohtuudessa, voi herkun sallia itselleen silloin tällöin. Ei kuitenkaan silloin kun pudottaa painoa. Eli kohtuus kaikessa ja sopivasti herkkuja pääsiäisenä. Ei övereitä.


Moni sali on kiinni pääsiäisenä, joten suunnittelin teille näppärän 7 liikkeen keskivartalotreenin jonka voi helposti tehdä kotona kahvakuulan kanssa! Vaikkakin juuri blogissa jaoin vinkkejä keskivartalon vahvistamiseen kotitreenissä, tulee niitä nyt lisää.

Videolta näet liikkeet. Tee jokaista liikettä 30-45 sek ja pidä liikkeiden välissä 5-10 sek tauko tai jatka suoraan seuraavaan liikkeeseen! Kierroksia voit tehdä yhdestä kolmeen, fiiliksestä riippuen. 


P.S. Näithän Facebookista @sportsladyh tehokkaan yläkropan treenin alleille ja roikkuville käsivarsille. Vaihtoehtona aloittelijan ja edistyneemmän versiot. Jos missasit tiistain treenivinkin, katso video ja ohjeet Facesta. Siinä toinen hyvä treeni pääsiäisen pyhinä kotona toteutettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti