Sports Lady®

Sports Lady®

16.2.2019

Muista nauttia matkasta kohti unelmia - viikon kuulumisia


Tämä viikko oli tosi hyvä viikko. On ollut kauniita kelejä ulkoilla Tamin kanssa ja töissä on ollut mukavaa. Tällä hetkellä olen niin innoissani siitä kun istahdan autoon ja ajan asiakkaalta toiselle. Kuuntelen autossa äänikirjoja ja suorastaan odotan töihin lähtöä!


Olen tosi kiitollinen siitä, että olen onnistunut luomaan itselleni arjen ja elämän joka on minun näköistäni. Josta nautin. Tulevaisuudessa siintää kuitenkin unelmat ja tavoiteet. Tärkeä osa niiden saavuttamisessa on kuitenkin muistaa nauttia matkasta kohti unelmaa! Ja minä nautin.

Tammikuussa asettamiani tavoitteita kohti mennään kovaa vauhtia. Tavoitteiden asetannassa kannattaa muuten jokaiselta osa-alueelta (jos teit itsellesi minun jaotteluni mukaiset tavoitteet) valita yksi päätavoite. Sen osalta kannattaa vielä kirjoittaa laajemmin itselleen perusteluja miksi sen saavuttaminen on tärkeää ja mehustella tavoitetta ihan kunnolla. Joka päivä olisi myös hyvä lukea tavoitteensa läpi, silloin varmasti on menossa niitä kohti. Lisäsin muuten niihin tavoitteisiin vielä kaksi kategoriaa.

Ensimmäinen ehkä on hieman pinnallinen, mutta silti.. Tavarat/matkat. Kirjoitin siihen vielä unelmiani mitä haluan. On se sitten jokin tietty käsilaukku, auto tai matka.. 

Toinen kategoria on hyväntekväisyys/toisten auttaminen. Suivaannuin tosissani tuosta ihmisten roskaamisesta jokin aika sitten. Ainakin omalla alueellaan voi yrittää tehdä asian suhteen jotain ja aionkin tehdä! Ja edelleen jatkan ajatuksella, että mietin joka ilta kenet olen onnistunut ilostuttamaan tänään. 


Ystävänpäiväkin oli ja sitä minulla oli ilo viettää kahden rakkaan ystävän kanssa. Hennan kanssa oltiin Kämpissä teellä ja Katjan kanssa herkuteltiin meillä. Olen niin kiitollinen jokaisesta rakkaasta ystävästäni. Vaikka puitteet olivat nyt hienot, olisin ollut onnellinen ihan missä paikassa tahansa heidän kanssaan. Ja olenkin. Aina meillä on mukavaa, paikasta riippumatta. 


Onnellisuus ja hyvinvointi tulee ehdottomasti hyvistä ihmissuhteista ja siitä, että on tärkeitä ihmisiä elämässä. Vaikka hyvinvointiin pyrkisi kuinka optimaalisesti tahansa, se ei takaa onnellisuutta ja sitä lopullista hyvää oloa. Voit liikkua ja syödä terveellisesti, mutta joskus sekin saattaa alkaa hallita liikaa elämää ja silloin nuo tärkeät, läheiset ihmiset saattavat päästä unohtumaan. Ystäviä ei koskaan pidä hylätä liiallisen työnteon, urheilun tai uuden parisuhteen vuoksi. 

Yksi onnellisuuden edellytyksistä sanotaan olevan sen, että koet itsesi merkitykselliseksi. Siihen on iso vaikutus sillä millaisessa seurassa aikaasi vietät.
 
 

Tänään olikin aivan täydellinen vapaapäivä. Heräsimme Tamin kanssa kuudelta (hän siis herätti minut) ja kävimme ulkona. Menin takaisin nukkumaan pariksi tunniksi ja sitten köllimme koiran kanssa sängyllä kunnes jaksoin nousta ylös. Mehun ja kahvin voimin salille tekemään treeni (kurkkaa instan sivulta ja stoorista siitä lisää), sitten aamupalaa ja pitkä ulkoilu ystävien ja Tamin kanssa. Ja pitkät päiväunet. Me lähdemme taas ulos Tamin kanssa ja sitten luvassa blinejä!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti