Sports Lady®

Sports Lady®

20.5.2020

Stay humble, work hard


Kirjoitetaanpa pitkästä aikaa tällainen hyvän mielen hehkutuspostaus. Oon tehnyt aivan sairaasti töitä koko kevään. Kun korona alkoi, olin Porissa ja tajusin että nyt on laitettava kaikki paukut taas peliin. Käytin ystävien luona lauantai-iltana monta tuntia aikaa verkkovalmennusta suunnitellen (ihanaa, yrittäjäkaveri tulee kylään ja lukkiutuu töitä tekemään huoneeseensa..). Jätin vielä läppärin kotiin, että en tekisi töitä. Mutta puhelimellahan saa tehtyä vaikka ja mitä. Ensimmäiset LIVETREENI verkkovalmennukset saivat alkunsa ja ne pyörivät sitten koko kevään ja on ollut aivan ihana vetää jumppia ja luennoida erilaisista aiheista. Muutkin vakkarijumpat siirtyivät onlineen, samoin PT-asiakkaiden treenit. Yritysten treenit jäivät pois ja ajaminen asiakkaalta asiakkaalle loppui. Tuli lisää aikaa vuorokauteen ja käytin kaiken sen hyödykseni. 

Käytin paljon aikaa myös muuhun sisällön tuottamiseen someen. Mietin erilaisia tekstejä, instapostauksia, suunnittelin luentoja ja laitoin pystyyn ilmaisen verkkoavalmennuksen BBSL challenge haasteen, joka on erityisesti suunniteltu korona-ajalle. Se on parantanut monen hyvinvointia ja inspiroinut ihmisiä pitämään itsestään huolta ja olen saanut siitä valtavan ihanaa palautetta. Siihen voi edelleen liittyä mukaan täältä. Kävin läpi yrityksen strategiaa, lukuja, suunnittelin toimintaa ja koronan myötä se järkeistyi vielä enemmän. 


Ja kirjaa on tainnut mennä mukavasti koronan aikana myös, olen saanut aivan super ihanaa palautetta siitä. Tässä yksi niistä vähän lyhennettynä, jätin siitä henkilökohtaisemmat asiat pois.. 


Hei, Hanna!


Nelisen viikkoa sitten surffailin netissä. Tuli tunne, että tämän kaiken coronan hektisyyden keskelle tarvitsen jotain mielenkiintoista hyvinvointiin liittyvää luettavaa. Löysinkin sellaisia kaksi ja tein tilauksen. Toinen kirjoista on sinun Sinä onnistut-kirja. Todella innostavan kirjan olet kirjoittanut, ISO KIITOS!! Sain luettua kirjan loppuun eilen. Ihanan selkeää tekstiä ja useaan kohtaan tuntui olevan niin omakohtaisiakin kokemuksia. Kirjan fitball-treenin tein eilen ja taidan hankkia vielä kahvakuulankin kotiin. Nyt ajattelin lukea kirjan uudelleen ja tällä kertaa työstän myös ne tehtäväosiot.


Olen aivan super kiitollinen teidän kaikkien viesteistä ja meileistä. Kiitos, olette olleet aivan ihania. Se miten te asiakkaat olette tsempanneet myös minua tänä aikana, on ollut aivan ihanaa ja tulen muistamaan jokaisen viestin ja kauniin tekonne koko lopun elämääni. 

Töitä on kuitenkin ollut, ja suurelta osin myös sen takia etten ole jäänyt sohvalle makaamaan ja Netflixiä katsomaan tai tuudittautumaan erilaisiin tukiin. Ja nyt on sellainen tilanne, että kalenteri on täyttynyt todella mukavasti. Uusia PT-ohjattavia pystyn ottamaan vasta syksyllä. Koronan jälkeen on aloittanut monta uutta asiakasta joista yli puolet ovat online PT-treenattavia. 

Olen saanut myös aivan mielettömiä yhteistyöehdotuksia. Niistä luvassa lisää myöhemmin. 

Minun selviytymiskeinoni vaikeista tilanteista on aina ollut se, että yritän kovasti tehdä töitä sen eteen että asiat järjestyisi. Ja samalla olen yrittänyt muistaa myös levon merkityksen. Se ei ole helppoa. Innostus ja yrittäjyys ja liian vähän tunteja vuorokaudessa. Nyt jos aikaa olisi enemmän, olisin aloittanut jo toisen kirjani kirjoittamisen ja haaveissa siintää myös toisen yrityksen perustaminen. Laitoin seinälle iltiksen lehtijutun, jonka otsikko kuuluu "Se mikä unohtui, oli lepääminen". Siitä joudun jatkuvasti itselleni muistuttamaan. Mutta oma uskomukseni on se, että koronasta tai mahdollisesta tulevasta taantumasta huolimatta nyt yritetään täysillä ja tästä tulee hyvä!

Ja sitten.. Sinkkuäidille sulhanen ohjelman kuvaukset alkavat myös aivan pian ja niistäkin olen super innoissani. Joskos se mies nyt vihdoin löytyisi. Hänelle, tai tässä alkuvaiheessa oikeastaan heille, on varattu nyt aikaa kyllä ja odotan kesää NIIN innolla. Yhdeksän vuotta (tasan, tänään) on kulunut siitä, kun jätin avioerohakemuksen. Nyt lapsi on jo isompi, yritys on siinä mallissa että tässä on jotain järkeä ja olen oppinut (toivottavasti) säätelemään myös omaa lepoani. Yrittäminen kuitenkin on elämäntapa, joten tulevan miehen pitää hyväksyä koko tämä paketti: minä, teini-ikäinen lapseni, innokas koirani ja sitten Sports Lady ja pakettiin kuuluu myös ystäväni. Ja pysyä vielä vauhdissa mukana ja osata irrottaa minut tästä kaikesta ja tasapainottaa elämää. Ja nyt on tarjolla huomattavasti tasapainoisempi, fiksumpi ja hyväkuntoisempi emäntä sille uudelle miehelle sitten ja olen niin valmis rakastumaan :) Vitsit mua jännittää sulhasehdokkaiden tapaaminen, lähteekö multa jalat alta niin kuin toivon. Kyllä mä vielä haluaisin saman katon alle jonkun ihanan miehen kanssa, perheen ja yhteisen kodin.
Kova työ ja sinnikkyys palkitaan aina. Huomenna pidän vapaapäivän ja pääsen hemmoteltavaksi kasvohoitoon ihanilla Anumatin tuotteilla Bloomington hoitolaan. Varasin myös puolentoistatunnin hieronnan itselleni. Tuo huominen tuntuu nyt niin ihanalle palkinnolle tästä kevään uurastuksesta, että ihan itku meinaa tulla jo ajatuksestakin. Ihania pyhiä teille ja voikaa hyvin!

Xo
Hanna

P.S. Super suosittu Aineenvaihdunta käyntin verkkovalmennus alkaa ensi maanantaina ja sinne ehtii vielä mukaan. Seuraava on sitten syssymällä! Sillä on pudotettu niin paljon kiloja ja laitettu kroppaa kuntoon viimeisen vuoden aikana. Ja nyt uutuutena olen tehnyt teille vielä kauppalistan. Aivan superhelppoa hankkiutua kiloista eroon ja saada lisää virkeyttä arkeen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti