Sports Lady®

Sports Lady®

2.9.2020

Syyskuu on täällä

 


Syyskuu on täällä ja eilen alkoi Aineenvaihdunta käyntiin 2 verkkovalmennus! Syksy on tuonut tullessaan (ja tuo vielä lisää!), paljon uusia juttuja. Odotan innolla, että pääsen kertomaan teille kaikesta. 

Arki pyörii yläasteelaisen ja yrittäjän kotona taas normaalisti. On totuteltu alkaneeseen rytmiin, harrastusten alkamiseen ja mun ohjausten alkamiseen. Tasapaino löytyy vähitellen ja tänä syksynä kaikessa tekemisessä on jotenkin ihana rauha. Ja ymmärrys pysähtymisestä. Hyvällä fiiliksellä olen tehnyt duuneja, uutta on kehitteillä ja syyskuussa tapahtuu muutenkin vaikka mitä kivaa.

10.9 olen puhumassa Kilpirauhasliiton FB:ssa livelähetyksessä kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja painonpudotuksesta sekä hyvinvoinnista. Aihe on itselle tosi rakas, ja siitä on joka kerta aivan mahtava päästä puhumaan. Sen vangiksi ei pidä jäädä ja tie parempaan oloon löytyy, tiedän omasta kokemuksesta!



Syyskuun lopussa, 28.9, alkaa Dplaylta myös Sinkkuäidille sulhanen. Vaati mielettömästi rohkeutta lähteä mukaan. Tai rohkeutta olla oma itsensä kameroiden edessä. Sanoa sen mitä kokee ja tuntee, olla rehellinen ja sallia itsensä ihastua ja kokea erilaisia tunteita. Onhan ohjelman kuvaaminen itsessään kupla. Vaikka asiat eivät ole käsikirjoitettuja siinä, ei sen tekemisellä voi sanoa olevan mitään tekemistä todellisuuden kanssa varsinaisesti. Upea kokemus se oli ja nyt jännitetään sitten miltä kaikki näyttää telkkarissa. TV5:lta se tulee tammikuussa. 



Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennukseen pääsee vielä mukaan. Tämän päivän instagram postaus inspiroi ihmisiä ajatukseen, että painonpudotus on mahdollista vaikka sairastaisi kilpirauhasen vajaatoimintaa ja olen ottanut valmennukseen vielä tänään jengiä mukaan. Ilmoittautua voi täältä ja jos haluat hyödyntää Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak, niin menet kyseisen palveluntarjoajan sivuille. Lisää infoa valmennuksesta saat täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti