Sports Lady®

Sports Lady®

9.4.2021

Parvekkeen uudistus pikkurahalla




Pääsiäinen on vietetty ja seuraava loma ajoittuukin sitten kesään. Pääsiäisen pyhät olivat juuri niin ihanan rauhalliset kuin olin suunnitellutkin. Tosin pääsiäinen meni kuitenkin hieman puurtamiseksi. Innostuin perjantaina tekemään tunnin jalkatreenin ja leipomaan, lauantaina oli ratsastustunti ja sunnuntaina sain inspiraation laittaa parvekkeen kesäkuntoon. Sunnuntain urakan jälkeen lähdin suoraan parvekkeelta pitämään kahvakuulatuntia. 


Päätin laittaa kauniit laatat parvekkeelle ja ostin myös uuden pöydän ja tuolit Ikeasta. Yksi laattapaketti painoi 22 kiloa ja raahasin kotiin niitä kuusi. Pienellä rahalla sai parvekkeelle aivan uuden ilmeen! Urakan jälkeen sattui joka paikkaan seuraavana yönä ja olin aivan katki. Maanantai menikin sitten levätessä. Oli kyllä ihana pieni loma. Lapsen kanssa kokkailtiin ja mä leivoin. Ja vaan sitten oltiin. Sitä on niin kiitollinen jokaiseta juhlapyhästä minkä lapsensa kanssa saa viettää. Vaikka erosta on jo kohta kymmenen vuotta, tuntuvat pyhät ilman lasta aina yhtä tyhjille. Ei siihen kai totu koskaan. Mutta nyt oli ihanaa kun oli koko lauma koossa. Tamikin osallistui innolla kaikkeen. 


Töitä en pääsiäisenä tehnyt, pari instapostausta kyllä, mutta en muuta. Rajat työn kanssa ovat tarkat nykyään. En lue sähköpostia viikonloppuisin pääsääntöisesti ollenkaan. Kerran saatan ne katsoa sunnuntaina, sellaiseen aikaan että minulla on myös mahdollisuus reagoida viesteihin. Lomat pyrin myös olemaan ilman meilien katsomista, mutta yrittäjällä on tilanne kuitenkin vähän eri. Ihan kokonaan ei businestaan voi unohtaa. Töitä on vain niin helppoa alkaa tehdä jos aika käy pitkäksi. Niitä tekee aina mielellään ja se on aina kotiin päin. Tämän takia olen pyrkinyt tekemään aivan muita asioita. Lauantaisin on ratsastustunti. Se on hyvä, koska lauantaiaamut ovat perinteisesti olleet aamuja jolloin inspiraatio alkaa kukkia ja on niin helppo alkaa miettiä työjuttuja ja toteuttamaan niitä sitten samantien. Olen myös leiponut paljon enemmän viime aikona. Ja kesällä alkaa myös pelit.



Tää viikko on mennyt aivan valtavaa vauhtia. Kävin myös rangella lyömässä palloja ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Golf-messuilta ostin parille kuukaudelle pelioikeudet ja sitten yksittäisiä kierroksia. Golfia odotan tosi paljon. Viime kesänä ei tullut pelattua oikein, eikä edellisenäkään. Tänä kesänä aion pelata! Golf ja ratsastus ovat molemmat sellaisia "pää hajoaa" lajeja. Niissä kehitys on hidasta, eikä koskaan voi olla hyvä. Molemmat lajit ovat myös sellaisia, jotka menevät niin sanotusti tunteisiin. Kuinka joskus tekee ratsastustunnin jälkeen mieli itkeä ilosta, toisinaan taas itkettää kunnei osaa. Hyvää vastapainoa työlle. Mun treeniäkään ei voi oikein sanoa vastapainoksi työlle, koska se liittyy työhön ja tulee väkisinkin mietittyä myös asiakkaiden treenejä tai tunteja. 



Eilen oli lapsen synttärit ja hänelle leivoin kakkua edellisenä iltana kymmenen asti, jotta voisin viedä kakun aamulla sänkyyn ja laulaa. Meillä on aina samaa suklaakakkua, hänen toiveestaan. Kuorrutteeseen tulee Marianne -suklaata, kermaa ja voita. Ja itse kakku on ihanan suklainen myös. Sillä herkutellaan sitten loppuviikko ja alkuviikosta on itsekin hyvä ottaa ryhtiliike syömisiin. Käytännössä mun syömiset ei eroa dieteillä tai muuten ollenkaan, vain määrät poikkeavat toisistaan ja kesäkuntoa tavoitellessa en tietenkään syö herkkuja. Se ei silti ole helppoa. Maanantaina otan itsekin muutaman viikon ryhtiliikkeen. Alkuvuoden osalta syömiset ovat menneet niin, että olen keskittynyt syömään paljon ja tarpeeksi enkä ole edes ajatellut mitään kiristelyä. Omasta ruokavaliosta karsin loppuvuodesta pois kananmunan, soijan, kahvin, gluteenin ja maitotuotteet (käytännössä ainoat maitotuoteet olivat jäätelöä mitä söin, muutoin ne ovat olleet vuosia jo pannasssa). Punaista lihaa en ole syönyt 25 vuoteen. Kahvin lopettaminen meni suhteellisen kivuttomasti. Kananmuniakaan ei ole ollut ikävä. 

Maanantaina 12.4 alkaa Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennus. Se on uudistettu täysin. Ruokavalio on maidoton ja gluteeniton ja sopii myös kasvissyöjälle. Mukana on 40 sivuinen reseptivihkonen ja ruokapuolen lisäksi valmennukseen kuuluu kevyitä treenjä kehonpainolla ja venytellen. Livelähetyksiä ensi viikolla on 3: venyttely- ja kehonpainotreeni sekä luento, jossa käyn läpi valmennuksen ravintopuolta, treenejä, palautumista ja onnistumista. Livelähetysten lisäksi osallistujat saavat pari valmista nauhoitetta, joiden kanssa voi jumpata omaan tahtiin. Valmennus on tosiaan täysin uudistettu, jotta myös te voitte lähteä mukaan, jotka olette olleet aiemmissa valmennuksissa. Kesää kohti mennään ja nyt kannattaa lähteä mukaan. Valmennukseen osallistuminen ei ole "kokopäivätyötä", vaan pystyt toteuttamaan sitä kyllä loistavasti arjen keskellä. Reseptit ovat helppoja ja nopeita, treenit myös. Haluan aina opettaa sen, että asiat voi yhdistää omaan arkeen helposti. Näin siitä tulee todennäköisemmin myös pysyvä tapa. Kynnys madaltuu!

VALMENNUS ON SINULLE, joka


Haluat eroon kehoon kertyneestä rasvasta ja haluat parantaa vireystilaasi.

Olet koittanut monia erilaisia dieettejä, mutta rasva ei pala ja paino vain nousee.

Epäilet, että aineenvaihduntasi ei toimi normaalisti ja sinulla saattaa olla säästöliekki.

Olet aina syönyt vähän ja terveellisesti, mutta paino ei vain laske.

Olet ikuinen laihduttaja.

Olet syönyt pitkään todella vähän ja liikkunut samalla kuitenkin paljon.

Olet karttanut hiilihydraatteja, kuten viljatuotteita, perunaa ja hedelmiä  ja/tai rajoittanut voimakkaasti rasvan saantia.

Olet noudattanut vähähiilihydraattista ruokavaliota yhdistettynä koviin treeneihin ja isoon määrään liikuntaa. 

Sinulle on vaikeaa pitää lepopäiviä tai lepopäiväsi ovat kuitenkin aktiivisia.

Kaipaat arkeen pysyviä painonhallinnan työkaluja. 


MITÄ SAAVUTAT VALMENNUKSEN AVULLA?

Pääset eroon ylimääräisistä kiloista ja parannat aineenvaihduntaasi. 

Opit syömään ravitsevaa ja terveellisestä sekä maistuvaa ruokaa riittävästi.

Opit lisäämään kasviksia ja prosessoimatonta ruokaa ruokavalioosi.

Pääset eroon sokerinhimoista ja erilaisista mieliteoista.

Parannat terveyttäsi.

Ymmärrät kuinka syöminen ja harjoittelu kannattaa koostaa.

Treenaat valmennuksen aikana kevyesti ja opit ymmärtämään levon ja palautumisen merkityksen. 

Olet virkeämpi ja iloisempi. 

Parannat unenlaatua. 

Saavutat lopulta luontaisen painon, jossa sinun on hyvä ja terve olla.

Valmennus tarjoaa sinulle pysyvät keinot elämäntapamuutoksen toteuttamiseen.


Lisää infoa www.sportslady.fi

Aloitus ensi maanantaina 12.4

Hinta 39,90 eur


2 kommenttia:

  1. Moikka! Ihanat laatat. Mistä olet ne hankkinut ja mikä on malli tms.?
    Pitkään aikaan ei ole tullut luettua blogiasi, täytyykin lukea vanhemmat jututkin - sulla on kiva blogi ja tyyli. Yt. Heidi

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiitos, ne on Ikeasta. Ja tervetuloa takaisin blogia lukemaan. Ihanaa päivää!

    VastaaPoista