Sports Lady®

Sports Lady®

26.4.2021

Kesäksi kuntoon kustannustehokkaasti

Kohta on jo toukokuu! Ihanaa! Se on itsellä yksi vuoden kiireisimmistä kuukausista tammikuun ja syyskuun lisäksi. Moni haluaa tsempata kesää kohti terveellisten elämäntapojen kanssa ja tässä onkin vielä aivan loistavasti aikaa. Kahvakuulatunnit pyörii Kumpulassa ja pienryhmävalmennukset alkavat toukokuussa myös. Ryhmiä on 3 ja 2 niistä ovat täynnä, tilaa on vielä Hietsun maanantain ryhmään kolmelle. Edulllinen personal training kiinnostaa monia ja pienryhmävalmennuksessa saa oman PT:n murto-osan hintaan 1/6:lla. 

Onnistuminen ei ole aina helppoa, mutta valmentajan kanssa se on taatusti helpompaa. Jokainen tekee itse muutoksensa ja usein tiellä saattaa olla erilaisia uskomuksia ja tietysti liuta tekosyitä. Lopulta onnistuminen on kuitenkin kiinni tavoista. Niitä pitää vähitellen opetella: huonoista pois ja uusia hyviä tilalle. Ja motivaatiota tarvitaan tietty aina! 

 Tänään tulee myyntiin myös UUTUUS verkkovalmennus 30 Days Summer Challenge. Se on kuukauden mittainen verkkkovalmennus, jonka avulla saavutat virkeämmän olon ja solakamman kropan edullisesti ja tosi hauskalla tavalla. Valmennukseen tulee viikottain useampi treenivideo ja harjoittelu on monipuolista: porraskävelyä, treeniä lenkkipolun varrella, kotitreeniä: yläkropan treeni, core, pakaratreeni, koko kropan treeni, venyttely, aamuaerobinen, HIIT jne. Saatte myös ruokavalion jota on helppo noudattaa ja sillä tiristät kilot tarkuulla. Täältä voit lukea valmennuksesta lisää!


2014 aloitin itse oman painonpudotusurakkani toukokuussa. Kilpirauhasen vajaatoiminta oli tuonut kiloja reippaasti yli 10, enkä tuntenut olevani enää omassa kropassa ja päätin hankkiutua kiloista eroon. Olin yrittänyt sitä aikaisemminkin, mutta onnistumatta. Onnistuminen on pienistä jutuista kiinni, ja erityisesti siitä että päättää ja sitoutuu asiaan ja jaksaa olla kärsivällinen. 6 viikossa kiloja lähti 6. Kaikki on siis mahdollista eikä kevät todellakaan ole liian pitkällä isompaakaan muutosta ajatellen. 


Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti