Sports Lady®

Sports Lady®

21.4.2021

3 vinkkiä painonpudotukseen ja ylläpitoon

 


Ihanaa kun tulee kesä! Tässä on pitkä koronavuosi takana, ja monella meillä tilanne on vaikuttanut hyvinvointiin. Niin fyysisesti kuin henkisestikin. 2020 oli todella haastava vuosi yrittäjänä, mutta siitä on selvitty ja sitä voi olla kyllä aika hitsin ylpeä itsestään. Tietoa ei kuitenkaan ole kauanko tämä jatkuu ja viime vuodenkin osalta on paljon asioita korjattavana monella hyvinvoinnissa. Etätyö on rasittanut niin monen kroppaa ja koronakilojakin on ehkä tullut. 

Kesän tullessa päivän polttava aihe onkin miten saada painoa pudotettua? Painonpudotus ja rasvanpolttohan on vielä helppoa, mutta miten saada saavutettu paino ylläpidettyä?

1. Sen sijaan, että keskityt pudottamaan painoa, keskity terveelliseen elämäntapaan, "saat sen mistä luovut"
2. Etsi lajeja jotka ovat sinulle mieluisia, mieti mikä on sinulle luontaisin tapa liikkua
3. Kiinnitä huomiota tapoihin, ne ratkaisevat ja niiden avulla säilytät keveyen olon ja voit paremmin vastaisuudessakin


Mun valmennukset on suunniteltu niin, että vahvistat itseäsi niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Yhdessä opetellaan tapoja, jotka vievät pitkälle. Oma intohimoni ja päämääräni on antaa sinulle kaikki se tieto, miten pysyt terveenä ja hyväkuntoisena lopun elämääsi. Kaiken tämän myötä juuri sinun kehollesi ominainen paino varmasti saavutetaan. Ruuasta pitää nauttia ja treenillä vahvistetaan kroppaa, sen sijaan että treenaamaan lähdettäisiin kuluttamaan syötyjä aterioita. 

Toukokuussa alkavat pienryhmävalmennukset ja ryhmiä on 3 kpl: 2 Hietsussa ja 1 Pihljajistossa. Mukaan mahtuu vielä muutama. Ryhmäkoot ovat pieniä, jotta valmennuksesta saadaan yksilöllistä. Pienryhmävalmennus on kuin PT:n palkkaaminen, mutta hinta onkin vain 1/6. Valmennus sisältää yksilöllisen taustakartoituksen ja tavoitteiden määrittämisen, ruokavalion, treeniohjelmat sekä treenit kerran viikossa, tsempin ja yksilöllisen ohjauksen. Tarvitset vain jumppamaton ja kuminauhat. Lisää valmennuksesta voit lukea täältä. Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täyttyvät kovaa vauhtia. Pihlikseen on enää 1 paikka, Hietsun torstain ryhmään 1 paikka ja maanantain ryhmä julkaistiin juuri.

kuvat: Valokuvamaailma, Juha Laitalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti