Sports Lady®

Sports Lady®

17.10.2012

LPG hoidossa


Kävin Minnalla MNBV beauty & wellness'llä testaamassa eilen LPG-hoitoaMua tottakai kiinnostaa kaikki hoidot mitkä palauttavat urheilun jäljiltä ja vielä tekevät ihosta kauniimmanJa etenkin jos hoidon luvataan vielä tasoittavan selluliittia ja vähentävän rasvakudosta. LPG-hoito lisää ihon kollageenin tuotantoa ja elastaanisäikeiden muodostumista joten se kiinteyttää elastiinisuutensa menettänyttä ihoaHoidon luvataan myös parantavan verenkiertoa ja imunestekiertoa ja lihakset palautuvat hoidon ansiosta 30% nopeammin.



Minnan hoitola sijaitsee Aleksi13'ssa 5 kerroksessaHoitoni kesti tunnin verran ja sonnustauduin valkoiseen ihonmyötäiseen pukuun hoidon ajaksiKroppa käytiin läpi laitteella muutamalla eri toiminnolla sekä vatsa- että selinmakuullaHoito tuntui rentouttavan hierovalta ja välillä kireänä olevien lihasten kohdalta vähän enemmänMitään geelejä ja öljyjä ei siis käytetty ja tännehän voi mennä vaikka lounastunnilla hoikistautumaan! Kivempi sitten sulloutua siihen pikkujoulumekkoon tai mun tapauksessa biksuihin reissussa?


Mä olen joulukuussa lähdössä sinne Thaimaaseen ja ei olisi yhtään pahitteeksi olla yhtä vaatekokoa pienempi jonka voisi saavuttaa kymmenen kerran sarjahoidolla! Tehokkaimman tuloksen saa kun ottaa kaksi hoitoa per viikkoTämä myös motivoisi olla syömättä sitä karkkipussia perjantaileffan yhteydessä kun panostan hoitoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti