Sports Lady®

Sports Lady®

5.10.2012

Jännitystä ilmassa

Mä oon vähän herkutellut tänään 
Duunin jälkeen otin pienet päikkärit ja sitten treffattiin Heidin kaa PaloheinässäOlin aivan unenpöppörössä vielä kun ajelin lenkkitreffeille ja tuntui ihan älyttömälle mennä sateeseen siinä vaiheessa kun ois voinut Elixian juoksumatollakin käpytelläMutta oisko se ollut sama juttu? EiMä vaan tykkään juosta/kävellä ulkona niin pitkään kuin vain mahdollista.

Meikitön päivä taas (laiska minä)
Käveltiin oikeestaan koko lenkki ja sen jälkeen kävin Tammistossa Budget Sportista hakemassa vähän paksumman juoksupaidanSieltä Makuunin kautta kotiinAattelin katsoa leffan ja samalla herkutella vähän jätskillä ja sit aikaisin nukkumaan.


Muuten oon syönyt tänään puuroa ja pastaa ja leipää (naaaammmm!!!) kasvisten kanssa ja hedelmiäHiilaria hiilaria hiilariaEi rasvaa eikä protskuaPuolimaratonille nyt ei tarvi tankkailla mutta onpahan hyvä syy syödä tällasia herkkuja kerrankin (koko päivä!).

Ruokapäiväkirja tänään

Aamupala 
Iso lautasellinen puuroa (ja mansikkahilloa)
Latte

Välipala
2 ruisleipää joiden päällä salaatti/tomaatti/kurkku (ei voita tai juustoa)

Lounas
Pastaa (70g) tomaattikastikkeessa
Sämpylää

Välipala 
2 nektariinia

Päivällinen
Sama kuin lounas

Iltapala
Vaniljajätskiä + viinirypäle/nektariini

Energiaa 2000 kcal
Proteiinia 67g 14%
Hiilaria 365g 74%
Rasvaa 27g 12%

Kamat pitää vielä katsoa huomiselle valmiiksi kun Heidi tulee aamulla hakemaan! Suurin huoli huomenna on se että mulla ei pää kestä kun jengi ohittaa mut (ja huom KUN ohittaa sillä aion juosta alun tosi rauhassa ja lisätä vauhtia sitten vähitellen kilometri kilometriltä)Tää asia mua on pienestä asti pänninyt ja sen vuoksi inhosinkin koulussa liikuntaa etenkin hiihtoa ja juoksuaPää ei kestä kun joku ohittaa ja menee hermoSamaa on havaittavissa pikkuduudsonillaKilpailuhenkisyyttä kenties havaittavissaJepMä haluaisin aina olla ensimmäinen ja aina voittaaNo tämän kun tiedostaa ja yrittää tsempata asian kanssa niin eiköhän se siitä. Ja tavoitteena muuten on päästä maaliin (mieluiten juosten koko matka)!

Ihanaa viikonloppua teille!

XoSL

4 kommenttia:

  1. Mites rakkulat :)??

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä :) Ei ainakaan tänään oo tuntuneet kun on ollut vaan lenkkarit jalassa :) Piti käydä hakemassa uudet Compeedit mutta unohdin! Toivotaan että ne ois huomenna ok!

    VastaaPoista
  3. Zemppiii :) oot niin reipas :)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos kaunis :) Tulee tosi hyvä mieli tsemppailusta! Kiitos :)

    VastaaPoista