Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.4.2015

Pääsiäisen treeniä - rinta, olkapää, ojentaja, keskivartalotreeni kotona

Pääsiäinen on mennyt mukavan rauhallisestiAamuisin olen käynyt lenkilläTänään tein reilun tunnin palauttavan kävelylenkinEilen juoksinJa oman kehon painolla on treenattu taas kotona ja ties missä. Eilen oltiin Super Parkissa ja tein siellä "vetoliikkeiden" treeniä 10 minuutin verran samalla kun lapsi kiipeili niissä tangoissa. Ylösvetoa myötä- ja vastaotteella sekä leuanvetoa ja "kahva-apina" liikettä. Tän päivän treeniin meni noin 20 minuuttia.

Tällainen treeni tuli kuitenkin suunniteltua lauantaille kotioloihin.

Rinta, olkapää, ojentaja, keskivartalotreeni kotona

1 a) Keinupunnerrus alhaalla 6-12 toistoa

Aloita kapeassa lankkuasennosta ja aseta kädet olkapäiden kanssa samaan linjaan. Laskeudu alas ojentapunnerrukseen työntäen kyynärpäitä taakse. Työnnä itseäsi varpailla noin 20 cm eteenpäin pysyen alhaalla ja palaa ojentajpunnerruksen ala-asentoon. Nosta ylös suorille käsille! Toista 6-12 kertaa liikettäSen jälkeen (suoraan putkeen) tee sama 6-12 kertaa yläasennossa (1 b kuva). Toista 3 kertaan sarja. Pidä sarjojen välissä 2 min palautus.


1 b) Keinupunnerrus ylhäällä 6-12 toistoa


2. Rintapunnerrus toinen käsi edessä 3 x 10-15

Tee liike samoin kuin tavallinen punnerrus, mutta aseta toinen käsi edemmäs. Vaihda kättä joka punnerruksella.


3. Raahautuminen 3x20

Raahaudu käsiä käyttäen eteenpäin lankkuasennossa. Tee 20 käsillä kävelyä (tai niin paljon kuin pääset ja lääniä riittää) ja palauttele hetki. Tulee lattiatkin mopattua samalla!


Eilisen treeniliikkeitä super parkissa.


Huomenna olisi tarkoitus mennä taas aamulla juoksemaan ja tehdä noin vartin keskivartalotreeni kotona. Oikein ihanaa lauantaita sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti