Sports Lady®

Sports Lady®

27.4.2015

Paluu arkeen ja lehtijuttu puistokuulasta



Paluu arkeen ja töihin mukavan loman jälkeen. Eilen ilmestyneessä Töölöläisessä oli juttu puistokuulafarssista ja oma työ kesän kuulatuntien osalta ei suinkaan ole päätynyt. Työ siitäettä päästään ulos Helsingissä! Pari paikkaa meille on mahdollisesti tiedossa ja pääsen aloittamaan tunnit toukokuun puolella. Näistä sitten lisää sitä mukaa kun asioita vahvistuu :) 
Mutta tilanne nyt on seettä tällä viikolla aiottua tuntia ei vielä Kaivarissa ole! Ja tällä erää ei Kaivarissa kuulailla muutenkaan tutulla paikalla. Mutta Etelä-Helsingissä toivottavasti keskiviikkoisin kylläja sunnuntain tunti näyttäisi onnistuvan Kumpula/Käpylä akselilla! Mutta kyllä rakennusvirasto voisi vielä mun mielestä miettiä asiaa uudelleenPuisto ei kulu ilmaistunneistaeikä 2-3 euron kertamaksulla pidettävistä tunneistamutta 8 euron tunneista se kuluu niin paljon että vuokraa on maksettava 250 euroa?



Tänään omat treenit on menneet juosten ja uiden. Kuuden kilsan lenkki ja 1,4 kilsan uinti. Snellun tunnit on kesätauolla ja menin samaan aikaan uimaan kun oli lapsen uimahyppytreenit. Olipa kivaa uida pitkästä aikaa! Hommasin Porista muuten noi Asicsen tossut. Oli hyvä ale ja Stadiumissa oli vielä 25 prossan ylimääräinen ale. Puoleen hintaan sain nää kengät. Vaihtelen New Balancen tossuja ja näitä kun juoksen. Eilen juoksin niillä Porissa vesisateessa 7 kilsan lenkin. Se on polven rikkoutumisen jälkeen pisin lenkki yhtäjaksoista juoksua. Jes!

Mahtavaa viikkoa teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti