Sports Lady®

Sports Lady®

15.12.2015

Päivän salitreeniä ja muuta ohjelmaa



Nyt onkin ollut melkoisen tiivistä treeniä. Joka päivä salilla viikon verran. Tänään kikkailin gebardihousuissa salilla ja tein tunnin verran treeniä. Siihen päälle vähän hikoilua crossarissa. Eilen vielä aamusalin päälle vedin tunnin sauvakävelylenkin illalla. Ekaa kertaa sai laittaa jo Icebugit jalkaan.. Metsässä on kyllä jo ihan talvinen fiilis <3

Salin lisäksi päivä on mennyt pakatessa ja töissä. Yllättävästi sitä aina menee aikaa ja oon ollut koko päivän liikkeellä. Nyt istahdin alas ja loman kunniaksi kaadoin lasiin punaviiniä. Huomenna on sitten lepopäivä. Eipä siinä hirveästi kyllä ehtisikään :D Lento lähtee aamulla ja perillä kohteessa ollaan vasta iltapäivällä. 

illallisella mitä kaapista löytyy ja loput kasvikset mehuksi
Oon yrittänyt tyhjentää kaappeja, ettei ruokaa menisi hukkaan. Mehukoneeseen sai mukavasti sujautettua kasviksia ja tässä mehussa ruuan kanssa oli seuraavaa..


Tiistain vihermehu:

1/2 kurkku
pala inkivääriä
2 sellerin vartta
omena

Hedelmiä oli paljon jäljellä ja lapselle vedin mandariinit mehuiksi, itse tyydyin näihin viherversioihin. Loput kananmunat ja banskut meni banaanilettuihin. Aika hyvin olin onnistunut viikonloppuna kaupassa mitoittamaan tän viikon ruokailut. On musta sen verran Martta tullut viime vuosina, etten heitä turhaan ruokaa pois. Ehkä CocoVi Barilta tuli tämä oppi. Ravintolaa pyörittäessä voi pahimmassa tapauksessa tulla aivan valtavasti hävikkiä ja silloin menee järjettömästi rahaa haaskuun vuositasolla. Sama se kotonakin on.. No katsotaan saanko mun banaaniletun turvatarkastuksesta läpi :D Jotenkaan mua ei yhtään houkuta ne lentokenttäkahviloiden tarjoilut.. Ja sitten on tietysti tarjolla ruokaa koneessa..Mä oikeasti kärsin noi lentokenttä ja -kone hetket, jos ei oo mitään omaa evästä mukana. Se ruoka ei ole parhaimmasta päästä, huono aloitus lomalle. 

Sitten me koristeltiin joulukuusi. Se on aina kyllä vuoden kohokohta. Vaikka lähdetään matkalle, ollaan me kuitenkin joulun pyhät kotona, joten on kivaa kun on kuusi. Ja koristelu tuo sen joulufiiliksen. Oon hankkinut koristeita vuosien mittaan ja joka vuosi tulee ehkä jokin uusi koriste. Tosin tähän pikkukuuseen ei mahtunut millään kaikki. Kuusi haettiin Plantagenista ja se oli edullisin mahdollinen, 29.90 eur. Ja mun mielestä tosi kaunis. Kaukasian pihta. Viime vuonna meillä oli suomalainen kuusi, mutta sen oksat oli paljon hennompia. Tämä kuusi ei myöskään tuoksu niin vahvasti tai ime vettä kuten suomalaiset kuuset. Sen pitäisi myös varistaa vähemmän. Ja on meillä kuusenhoitajakin naapurista, joka käy katsomassa että sillä on kaikki hyvin :) Kiitos Katja <3




No sitten pakkaamiseen.. Laukut on nyt pakattu ja puteliosasto yritetty minimoida. Sain EkoPharmalta mustaherukka matkapakkauksen, joka sisälsi kaiken tarvittavan. Ne lähtevät mukaan reissuun. 




Huh, nyt tosiaan voi huokaista. Kortit lähti tänään postiin ja joululahjatkin ostin viimeiset. Nyt nukkumaan niin jaksaa aamulla herätä. Reissupäivityksiä luvassa lähipäivinä. Valkkasin jälleen hotellin, jossa on aikuisille jumpat ja lapsille aktiviteetit. Salit ja spat löytyy myös. Mutta fiiliksen mukaan mennään. Reissuun lähdetään lomailemaan ja pitämään hauskaa. Jos ei huvita treenata, niin treenivaatteet lojukoot laukussa koko loman ;) Lapsen ehdoilla on kuitenkin tämä reissu. Sinne mennään lomailemaan yhdessä, ei treenaamaan. Mutta jos äippä jää yksin lasten aktiviteettien takia, saatan suunnistaa salille. 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo joulukuusi, todella kaunis. Nauttikaa lomasta ja lämmöstä, auringonsäteitä vähän tännekin sit mukana :) Turvallista matkaa! Terkuin, HennaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna <3 On ollut ihana loma, ja lämmintä myös! Kivaa joululomaa!

      Poista