Sports Lady®

Sports Lady®

18.9.2016

Ota koppi


Mitä enemmän olen viime vuosina huoltanut kehoa, sitä paremmin olen voinut. Method Putkisto ei suotta ole saavuttanut kansainvälistä mainetta kehonhallinnan ja liikkeen harjoitusmenetelmänä. Siinä keskitytään dynaamiseen syvävenyttelyyn ja syvähengitykseen. Menetelmän avulla olen saanut työkalut itsenäiseen harjoitteluun enkä ole joutunut käymään hierojalla enää vuosiin. Method Putkisto ohjaajana annan myös työkalut asiakkailleni itsenäiseen harjoitteluun. 

Huollan kehoa päivittäin. Jonain päivänä saatan venytellä vartin, toisena päivänä yli tunnin. Enkä ole koskaan voinut paremmin. Tasan kuukausi aikaa siihen kun 40 pärähtää mittariin. Ja todella voin sanoa, että nelikymppisenä olen elämäni kunnossa. Olen koukussa venyttelyyn. Olotilan todella huomaa, kun sitä ei ole tehnyt tai kun keho on jumissa. 

Mitä jos sinäkin lisäisit kehonhuoltoa ja venyttelyä viikkorutiiniisi? Heitän pallon nyt sinulle. Ota koppi! Lupaan, että voit 100% paremmin ja kehosi muuttuu myös ulkoisesti, kun alat huolehtia siitä myös venyttelyn avulla. 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liikuntapäivästä, tapahtumasta tai ryhmäliikunta-tunnista. Räätälöin liikuntapalveluja juuri teidän yrityksenne tai työyhteisönne tarpeisiin. Method Putkisto menetelmää hyödynnän myös PT-asiakkaideni harjoittelussa. Pari paikkaa vapaana ohjattaville. Kysy lisää hanna@sportslady.fi!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Koppi vastaanotettu. Migreenissä taas. Lapojen välistä kipu, kallonpohjaan sykkien.
  Jos kykenen niin illalla kehonhuoltotunnille. Venyttely on jäänyt todellakin huomioimatta. Kiitti muistutuksesta.
  ...asiasta toiseen...join pari vuotta suosittelemaasi Africafea. Nyt olen löytänyt vieläkin paremman sumpin Mark& Spencerin Italian tummapaahto...myös reilua sekin. Koklaa.
  Kivaa viikkoa. Petiin zzzz...
  Katinka

  VastaaPoista
 2. Moi Katinka! Venyttelemättömyyden todellakin huomaa. Mä huomasin kesällä, kun jouduin olkapään takia pitämään lepoa kahvakuulasta ja lihaskuntotreenistä yläkropan osalta, että niskat meni jumiin ja pitkästä aikaa ekaan kertaan vuosiin särki vähän päätä. Eli venyttelyn lisäksi myös treeni kunniaan. Kiitos kahvivinkistä ja kivaa viikkoa!

  VastaaPoista