Sports Lady®

Sports Lady®

27.9.2016

Treeniä, naamiota, mekkoa

Viikko on taas jo hyvässä vauhdissa. Kiitos lukuisista kommenteista arvontaan. Vielä on aikaa osallistua. Arvon liput perjantaina! Täällä viikko on sisältänyt töitä ja omiakin treenejä. Maanantaina jäin Kisahallille asiakkaan jälkeen tekemään oman treenin. Spinning pyörällä spurttailin melkein tunnin verran. Kisis on kyllä hyvä (ja halpa) paikka treenata. Mulla on kyllä se 24/7 korttikin, mutta siellä ei juuri ole tullut käytyä. Treenit hoituu ulkona, kotona tai sitten vaikka Kisiksellä näin. Ja onhan siinäkin jo treeniä kun vetää tunteja. Tähän mennessä omat treenit on olleet sisäpyöräilyä, kävelyä, kahvakuulaa, oman kehon painolla harjoittelua, pilatesta, venyttelyä. Onhan sitä jo siinä, pariin päivään :) Ja nukkua ja palautuakin on sitten saanut jo kiitettävästi.



Tänään testailin taas yhtä I Love Me bloggaajakassin tuotetta. Mansikka-Vanilja kasvonaamiota. Jauhetta sekoitetaan 10g 1/2 tl:een vettä tai maitoa tai jugurttia. Laitoin kuitenkin vähän enemmän vettä. Naamiossa on valkoista savea, punaista savea, mansikkajauhetta ja vaniljan siemeniä. Siinä ei ole synteettisiä hajusteita eikä säilöntä- ja väriaineita. Naamion annetaan vaikuttaa enintään 10 min. Ensimmäisellä kerralla se sai olla vain 5 min. Mulla on nimittäin todella herkkä iho. Mutta tuntui oikein hyvältä sen jälkeen. 

Huomenna onkin sitten vapaa ilta. Ensimmäinen arkivapaa sitten kesäloman. Sellaiset illat ovat todella herkkua. Sitä oikeasti kaipaa "tavallisessa työssä", että illat ovat töiden jälkeen vapaat. Mutta tästä työstä kyllä tykkään. Nyt olen vähän kuin aamusta iltaan töissä, vaikka päivällä vapaata onkin välissä. No sain päähäni, että haluan viininpunaisen mekon huomiseen teatterireissuun tai synttäreille. Sellainen vihdoin löytyi, New Yorkerista alle 15 euron hintaan. Lähdin metsästämään Espritin mokkaista mekkoa, mutta se oli aivan kaikkialta myyty loppuun. Oulusta löytyi yksi 38. Se tilattiin Helsinkiin, ja toivoa sopii että olisin kokoa 38 siinä merkissä :) Se olisi kiva mekko synttäreille. Ja tää nyt oli muuten vaan todella edullinen ja oikein loistava huomenna teatteriin. Tuo laukku on muisto Pörssin ajoilta, se mulla on aina kun lähden ulos. Ostin sen itselleni kun jäin Pörssistä pois. Se jotenkin aina muistuttaa edellisestä elämästä, 12 vuoden työstä toimistossa. Ja sen kanssa sopii mekko kuin mekko. Plus laukku on moninkertaisesti maksanut itsensä jo takaisin, ottaen huomioon että juuri muita kasseja ei tarvitse kun illalla lähtee ulos. Enää en voisi maksaa käsilaukusta näin paljon, mutta olen onnellinen että joskus raaskin maksaa. Ostan myös tosi tosi harvoin "normivaatteita", sillä kuljen aina treenivaatteissa. Mutta niitäkin on kiva joskus päivittää. Ja koska yksi vaate menee kaappiin, niin yksi saa lähteä sieltä pois. Laitoin Naisten urheiluvaatekirppikselle pari toppia. Välillä on niin kiva fiilistellä ihan jollain muilla jutuilla kuin sporttijutuilla. Sitä vastapainoa työjutuille. Ja huomista teatteria odottaen. Edellisestä kerrasta on jo aikaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti